Pomazánka "ála" humr

toprecepty.cz Kuchař:

Pomazánky 1 názor

54

Suroviny

400 rybího filé
2 Majolky®
1 jablko
1 cibule
1 lžíce kečupu
citrónová šťáva
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé vaříme asi 12 minut do měkka. Uvařené filé nakrájíme na drobné kousky. Jemně nakrájené jablko i cibulku přidáme k rybímu masu. Také přidáme zbývající ingredience: kečup, citrónovou šťávu a sůl i pepř podle chuti.

  2. Suroviny promícháme a pomazánku necháme rozležet do druhého dne v chladničce. Pak namažeme na krajíčky veky a nahoru položíme plátek citrónu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka "ála" humr

  • Bibinka Bibinka

    Pomazánka je velmi podobná humrové, použila jsem filety povařené aljašské tresky a 3 tyčinky(humrové), citronu jsem nakapala dost. Má dost pikantní i osvěžující chuť:-Já bych se ale docela přimlouvala, že by to byl salát a na chleba jsem to dávala lžičkou, nikoli mazala;-)Ovšem bodíka dávám:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo