Postup přípravy
Příloha třeba bramborová kaše nebo na co má kdo chuť, vynikající je i studená jen tak na zakousnutí s chlebem.
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Moje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 18 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 5 hodinami
Kure pecene
raelggg před 6 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 6 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 7 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 8 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 8 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 10 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 12 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 12 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečení v potravinářské folii,
mletá roláda,
roláda z mletého mas,
pečení masa ve folii,
roláda v potravinářské folii,
může se péct maso v potravinářské folii,
roláda s mletým,
roláda pečená v potravinářské folii,
pečení rolády ve folii,
roláda z mletého masa ve folii,
pečení masa v potravinářské folii,
roláda ve folii,
maso ve folii,
vynikající roláda z mletého masa,
jak péct masovou roladu ve folii,
vepřová roláda peceni v potravinařske folii,
peceni rolady v potravinářské folii,
pečení ve folii,
tyrolský chléb,
sekana v potravinarske folii
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
strouhanka,
majoránka,
párky,
hořčice,
okurky sterilované,
sýr hermelín
Komentáře (5)
Pokud máš hodně ráda mleté maso, mám pro tebe variantu na karbanátky - a to jen, že do ochucené mleté směsi vmícháš kukuřici. Karbanátky to oživý a skvěle chutnají.