Řezanka na víně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 361 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,99 g |
Tuky | 24,94 g |
Vláknina | 21,08 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 60,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu volím rýži, maso můžete dát i krůtí nebo hovězí roštěnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2011 11:19
Radulko, to se nemusí použít mouka, mě stačí solamyl do vody a splní to perfektně svojí funkci Ale sem si všimla, že to je rok starý recept, asi mi nějak utekl, byl vložen 3.2., ale loni a já na rok nekoukla a vítám zpátky Lusindu, která odešla a už tu rok není-trapas, ale dobrý
4. 2. 2011 10:43
jasně holky zahustěte si jak máte rádi, my se snažíme moc mouku nepoužívat.
4. 2. 2011 10:33
Radunko, to se ti vážně povedlo a možná, že to zrovna uvařím, mám vyndané vepřové. Šťáva má pěknou barvu, možná bych to trochu víc zahustila, ale to je na každým, jak to má rád Dávám ti 17.bodík
LUSINDO79, téééééda tebe jsem tu neviděla, ani nepamatuji, tak vítej holka zlatá
LUSINDO79, téééééda tebe jsem tu neviděla, ani nepamatuji, tak vítej holka zlatá
15. 2. 2010 00:14
Tak to vypadá báječně, 13.bodík už tam je a pěkné foto tomu nasvědčuje
14. 2. 2010 20:27
Gyros mi ostrý nepřijde, to spíše ta chilli omáčka.Vypadá to na pořádnou baštu!
14. 2. 2010 19:48
marunda: Jj a to mi zas rádi ostrééé děkuji za fotku, krásně si ti to povedlo
14. 2. 2010 16:10
Je to nádhera
14. 2. 2010 13:07
Radko, dnes bylo k obědu. Manžel si to strašně chválil. Jen toho koření gyros dám příště asi jen 1 lžíci, trochu to pálilo. Jinak fakt skvělý. Může to být dobré i s bramborem. Tak ještě jenou moc díky a určitě budu dělat častěji. Dala jsem Ti tam foto. A s barevnýma paprikama to je hezký a výborný
4. 2. 2010 09:37
Jani nikdy nebude umět víc :D teda aspon ne ze školy. víc umím od maminky a babičky
3. 2. 2010 23:58
k.radulka a to je fuk, syn je vyučený kuchař a taky nepíšu nikde: Tohle je dílo mého syna z učiliště Ostrava Vítkovice. Tedy, pokud ještě dnes umí víc, než já a to je diskutabilní
3. 2. 2010 23:21
ukládám na vyzkoušení. Krásné
3. 2. 2010 21:08
Jani to ne já to Hotelová škola
3. 2. 2010 21:00
No, to zase ty máš teda dobrý nápad!
3. 2. 2010 20:57
jani to není špatnej nápad s těma bábovičkama :D Tohle je formička co byla u jednoho produktu na vaření z teleshopingu. Ale tak jestli máš alobal tak si to z něho vyrob. sruluj olobal,splácniho a okraje k sobě spoj a vznikne ti kolečko a to dotvaruj do tvaru srdce a máš to to samé a nemusíš kupovat formičky.
3. 2. 2010 20:49
Teda Radko, to musí být dobrota! Máš to krásně naaranžované a ta rýže nemá chybu!! Do čeho jsi to dala? Už taky přemýšlím, že si asi koupím formičky na píseček. To vypadá tak krásně!! Musím si někde sehnat do Valentýna srdíčko!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Banana split
Přidáno před 16 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 6 minutami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 28 minutami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 51 minutami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 3 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 6 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 6 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 7 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 8 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Říjnové pranostiky: Ať je teplo nebo chladno, můžeme čerpat ze zkušeností našich předků
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: řezanka hovězí řezanka krůtí řezanka řezanka recept kančí řezanka danci rezanka řezanka ze svíčkové recepty řezanka řezanka recepty řezanka z vepřového masa řezanka z roštěné roštěná po písecku vepřové po písecku rezanka z krutiho masa vepřová řezanka dančí maso řezanka řezanka z plecka hovězí řezanka na víně co je řezanka řezanka z hovězího
Suroviny: plecko vepřové, cibule, víno bílé suché, protlak rajčatový, masox, koření gyros, podravka, sůl, pepř, chilli, paprika, olej, mouka hladká, voda
Řezanka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwyR
27 názorů