Kuřecí na letní zelenině a víně v PH

magdalenka Kuchař: magdalenka

Pomalý hrnec 6 názorů

Suroviny

4 kuřecí stehna
sůl
1 hlavička česneku podle chuti
mletá paprika
3 mrkve
3 cibule
velká hrst fazolkových lusků
3 malé cukety
hrst sekané pažítky
hrst libečku
hrst petrželové natě
hrst celerových listů
asi 100 ml bílého vína
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Stehná umyjeme, osušíme, votrieme soľ a papriku, potrieme prelisovaným cesnakom.

  2. Mrkvu a cuketu pokrájame na "špalíčky", cibuľu na štvrťky, lusky očistíme, prekrojíme.

  3. Mrkvu, cibuľu, cuketu a lusky dáme do PH, zasypeme vňaťami a posolíme.

  4. Pridáme kuracie stehná, podlejeme cca 100 ml bieleho vína.

  5. Pomalíme cca 4 - 5 hod. - stupeň HIGH. Doba záleží aj od množstva surovín, aj od toho, či počas prípravy jedla PH otvárame, vtedy je treba rátať s predľžením tejto doby.

Poznámka

Príloha - varené zemiaky, príp. chlieb.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 52 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí na letní zelenině a víně v PH

Tématické fráze: kuřeci špalíčky na zelenině kuřecí špalíčky na zelenině a víně kuřecí na zelenině kuřecí spalicky na víně ph kuře víno kuřeci na zelenině+vině víno a ph kuřeci spaliky na vine kuřecí špalíčky na rozmarýnu a zelenině recepty na ph potraviny

Zapomněl/a jsem heslo