Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Fasolada - řecká fazolová polévka, jak ji vaří líná hospodyně Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 vybusna
6 foto Hodnocení 3× Jak sušit léčivé bylinky. Léčivá síla z přírody je snadno dostupná pro každého
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 vybusna 90 min
Mladé bedly zapečené s mletým masem a olomouckými tvarůžky Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Paprika 60 min
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Kde ve městě či za ním sbírat kopřivy? Odbornice radí: Vyhněte se polím a v přírodě vyrazte raději do svahů, tam bude býlí nejlepší