Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brandy - suroviny a ingredience

Brandy

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 172 kJ /
280 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kořeněné svařené víno

Kořeněné svařené víno

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Všechny suroviny kromě vína a brandy nasypeme do kastrůlku a zahříváme až do okamžiku, kdy se cukr rozpustí. Poté přilejeme víno a zahříváme, dokud není směs horká …

Čokoládové trubičky

Čokoládové trubičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud chcete zkusit něco nového, připravte si tyhle trubičky plněné krémem z ricotty. Oproti jiným receptům se tyto trubičky nepečou, ale smaží ve vyšší vrstvě oleje,…

poslirecept

98 min

Foie gras

Foie gras

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Jednou z luxusnějších specialit gastronomie jsou tučná játra hus a kachen, tedy foie gras. V tomto receptu je opečeme na husím sádle a připravíme k nim cibulovou směs s…

aachje

40 min

Medový punč

Medový punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bílé víno svařte s džusem a kořením. Podle uvážení zvolte poměr mezi vínem a džusem. Doporučený jsou dva díly vína a jeden díl džusu. Zvlášť rozmíchejte med s citronovou…

Treska s pomerančem a jáhlami

Treska s pomerančem a jáhlami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ochutnejte toto skvělé jídlo pro zahřátí s netradiční kombinací tresky, pomerančů a jáhel. Jáhly vás dobře zasytí, pomeranče dodají jídlu svěžest a zajímavou chuť, která…

poslirecept

40 min

Čokoroláda s kaštanovým krémem Videorecept

Čokoroláda s kaštanovým krémem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žloutky spolu s cukrem ušleháme v kotlíku nad parou do husté pěny. Ušleháme!! Nevaříme, nechceme jíst sladkou vaječinu :-)).Čokoládu taktéž ve vodní lázni rozpustíme.Z…

rebeka

60 min

Steak Diane podle Gordona Ramsayho Videorecept

Steak Diane podle Gordona Ramsayho

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory uvaříme ve slupce. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a vložíme rozpůlené, předvařené brambory, řezem dolů. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek a rozmarýn a…

Losos gravlax

Losos gravlax

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tuto skandinávskou pochoutku připravíme tak, že syrové filety lososa marinujeme nejméně po dobu dvou dnů v marinádě s koprem a alkoholem. Lososa poté nařežeme na velmi…

Drobek

15 min

Hovězí Stroganoff 2.

Hovězí Stroganoff 2.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso naklepejte na polovinu výšky. Nakrájejte na 2 cm proužky po vlákně, potom na 1 cm proužky napříč vlákna. Dobře osušte papírovými ubrousky, jinak by se neopeklo ale…

Koktejlová omáčka

Koktejlová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Majonézu, kečup, bílý jogurt, pár kapek brandy a citrónu, křenovou pastu a podle chuti pepř a sůl důkladně promícháme v misce a omáčka je hotová.Omáčka se dává do…

Dominik22

10 min

Štědrovečerní ananasová bowle

Štědrovečerní ananasová bowle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vezmi plechovku (asi 800g) nebo dvě malé, ananasového kompotu v kouscích. I s nálevem dej obsah do teriny, nemáš-li, pak do polévkové mísy, nemáš-li, tak do velkého…

Pomerančový punč

Pomerančový punč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vymačkanou šťávu z pomerančů vaříme půl hodiny s kůrou, cukrem a vodou. Přidáme rum a brandy, dobře promícháme, přivedeme k varu a odstavíme.

Čokoládovo-vanilkové semifreddo

Čokoládovo-vanilkové semifreddo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Budete potřebovat ruční šlehač a nebo kuchyňského robota, neboť se bude šlehat. A taky alespoň 3 větší mísy. Dále si připravte formičky či formy, vyložené potravinářskou…

Madla Novak

380 min

Králičie ragú so šampiňónmi

Králičie ragú so šampiňónmi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na panvici rozpálime maslo a olej, krátko opražíme pečienku, osolíme, okoreníme a odložíme na teplé miesto. Potom vložíme do panvice králičie mäso a krátko opečieme z…

1 2