Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 11. 2014 15:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 053 kJ / 2 642 kcal
Bílkoviny103,44 g
Tuky207,56 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 2,15 g
Sodík 1,24 g
Sůl3,40 g
Sacharidy43,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fotopostup a ostatní recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

1974andrea

29. 1. 2015 19:32

Katastrophe:Kačko, tak to jsem ráda, že i když jsi byla nucena improvizovat, dílo se zdařilo;-)

Katastrophe

29. 1. 2015 18:47

Tohle je parádní recept :yes: včera jsem paštiku tvořila, jen jsem si musela zahrát "na Babicu" :-8 Neměla jsem totiž brandy a čerstvý tymián, tak jsem dala whisku a lžičku sušeného tymiánu :-)

1974andrea

29. 11. 2014 13:41

Ivana Ch:Já jsem nenapsala nic, kvůli čemu by ses musela takto chovat. Nechápu tvoji reakci.

tejaja

29. 11. 2014 13:36

Ivana Ch: A slušnejšie by to nešlo? :-O

Ivana Ch

29. 11. 2014 13:32

casino:

1974andrea:Hele já jsem s tím pepřem spokojená, vám když se nepáčí tak si ho kupte. Jinak nemám co bych vám k tomu řekla, jedině že mě můžete skočit tak akorát ns carevnu.

1974andrea

29. 11. 2014 11:03

casino:S tím souhlasím, naložený zelený pepř v nálevu je něco zcela odlišného. Podle uvedeného receptu nám rozhodně nevznikne to, co lze v obchodě pod názvem Naložený zelený pepř koupit. Pepř bude stále tvrdý, sušený.;-)

casino

29. 11. 2014 10:52

Ivana Ch:
http://www.toprecepty.sk/recept/2989-zelene-koreni... :-K
... ale myslím, že s naloženým pepřem z rcp to má společného akorát ten pepř...:-D

Ivana Ch

29. 11. 2014 04:22

Irule:Návod jak naložit zelený pepř tady má Eva Hubová, dělám si ho podle ní a jsem s ním spokojená. Recept se jmenuje:
Zelené korenie a chilli naložené v oleji.

gypka

28. 11. 2014 20:57

Irule: naložený zelený pepř jsem koupila v Tescu.

gypka

28. 11. 2014 20:54

Dnes jsem dělala a opravdu je moc dobrá :yes::yes::yes:

Irule

25. 11. 2014 15:54

:yes: nádherné a hned bych si dala;-);-)
Taky jsem naložený pepř neviděla, kde ho mají? A ještě mám otázku - brandy tam musí být nebo lze vynechat? Děkuji za radu ;-):-K

gypka

19. 11. 2014 20:39

Recept vypadá bezvadně, ukládám a určitě brzo vyzkouším :yes::-p

radiator

19. 11. 2014 10:43

Super rychlovka recept-bez zapékání a "géček":-K:yes:,
ukadám a až upeču čerstvý chlebík, tak vyzkouším.

Anna Kocikova

18. 11. 2014 19:03

1974andrea:Andruš,díky za tak rychlou reakci:-*:-K
Hmm,já jsem si to myslela;-(Nedávno jsem potřebovala nakládaný pepř.Zlatoušek ho nemohl v regálu najít,tak aby mi udělal radost,koupil zelený+červený"sušený" a od každého 4balíčky:-D

1974andrea

18. 11. 2014 18:59

Anna Kocikova:Drahuško díky.:-K A k tomu naložení ... koukám na skleničku od toho zeleného a je naložený v nálevu z vody, cukru, vinného octa a soli. Ovšem já si myslím, že ho nakládají čerstvý, nikoliv sušený. Ten už ti ani v nálevu ani v oleji nezměkne tak, jak by měl vypadat. Nebude takový " šťavnatý " nebo jak to říct.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí drůbeží játrová paštika recepty paštika se zeleným pepřem paštika se zeleným pepřem paštika se zeleným pepřem paštika s pepřem domácí drůbeží játrová paštika recept jak naložit zelený pepř jak naložit pepř domaci pastika se zelenym peprem drůbeží játrová paštika paštika recept domácí játrová paštika s brandy drůbeží játrová paštika recepty játrová paštika zelený pepř v nálevu játrová paštika recept domácí paštika brandy domácí játrová paštika na brandy játrová domácí paštika se zeleným pepřem recepty játrová paštika s brendy

Suroviny: játra, máslo, cibule šalotka, česnek, tymián čerstvý, pepř zelený sterilovaný, brandy, smetana ke šlehání, sůl, pepř, máslo, tymián, pepř červený, pepř zelený

TopRecepty.cz

Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77NA