Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová paštika na pomerančích

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 4. 2014 07:10

Suroviny

Porce: 6-8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 365 kJ / 804 kcal
Bílkoviny85,81 g
Tuky25,22 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 363 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy22,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872...

Už straaaaašně dlouho jsem se na domácí paštiku chystala, ale pořád jsem ze všech stran slýchala, jak je to náročné a že se málokdy povede. Také co člověk, to jiný recept a postup. Někdo používá syrová játra a peče, jiný orestuje a nechá ztuhnout. Někdo dělá s houbami, brusinkami, ořechy, jiný používá spolu s játry také maso atd. Tak a co si vybrat? Nakonec jsem se rozhodla prubnout recept od Alex z Prostřeno (anglický týden v Brightonu), protože mne zaujala kombinace jater a pomeranče.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Danca Danca

4. 4. 2014 08:16

:-p:-p:yes: Já dělám tu se smetanou,většinou s brusinkama nebo sušenýma švestkama...s pomerančem vyzkouším, musí to být mňamka:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: servírování paštiky řeznické recepty na paštiky servirovani domaci pastiky pastika s pomerancem paštika s pomeranč pastika servirovani domácí paštika s na pomerančích paštika s pomeranči prostřeno recepty jatrova pastika jak servírovat pastiku prostřeno játrová paštika domácí játrová paštika s pomeranci jak se dela reznicka pastika domácí játrová paštika prostřeno drůbeží paštika ke krájení servírování paštik domácí paštika s pomeranči játrová paštika s pomerančem domácí drůbeží jatrová paštika jatrova pastika prostřeno

Suroviny: játra drůbeží, sádlo kachní, cibule červená, pomeranče, česnek, brandy, tymián, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Játrová paštika na pomerančích

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ok1B