Pohankové čevabčiči
Recept ještě nebyl hodnocenPropláchneme pohanku, zalijeme vroucím vývarem, přikryjeme ji (já dávám opatrně pod peřinu) a nechám ji cca 30 minut nabobtnat. Někde doporučují vařit, já již nevařím,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 581 kJ / 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 8,50 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 6,80 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,50 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Propláchneme pohanku, zalijeme vroucím vývarem, přikryjeme ji (já dávám opatrně pod peřinu) a nechám ji cca 30 minut nabobtnat. Někde doporučují vařit, já již nevařím,…
Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu a vmiešame papriku. Prilejeme šťavu s kapustou, pridáme huby, bobkový list, čierne korenie a osolíme. Varíme 20 minút.Potom…
Nakrájíme špenát, papriku a rajčata na malé kousky. Poté nakrájíme cibuli a česnek a osmažíme na Heře. Přidáme smetanu na vaření, kokosové mléko a zeleninu.Poté cca 20…
Těstoviny uvaříme dle návodu, to co je potřeba nakrájet tak nakrájíme, přidáme hořčici, sůl, pepř, sl. papriku, zamícháme, vysypeme uvařené těstoviny a znova zamícháme. …
Květák rozebereme na růžičky, uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Pak ho vyjmeme z hrnce, lehce pokrájíme na menší kousky, přidáme veškerou zeleninu, cibuli nakrájenou…
Tofu si dáme do mrazáku alespoň na hodinku, aby se nám lépe krájelo. Poté ho vysušíme pomocí kuchyňských utěrek, nakrájíme na tenké plátky (asi 1 cm tlusté).Mezi…
Nudle uděláme dle návodu, na 100 g nudlí použijeme 1 litr horké vody. Nudle dáme do mísy a zalijeme. Necháme 10 minut odstát. Mezitím uděláme tofu.Na pánvi orestujeme…
Tofu si nejprve na cca 2 hodiny zmrazíme (lépe se krájí), poté vysušíme pomocí kuchyňských utěrek, nakrájíme každé na tenké plátky (asi 1 cm vysoké).Mezi mražením tofu…
Tofu nejprve na cca 2 hodiny zmrazíme (lépe se krájí), poté vysušíme pomocí kuchyňských utěrek, nakrájíme každé na tenké plátky (asi 1 cm vysoké), které jemně osolíme a…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou
České superpotraviny hravě strčí do kapsy ty exotické. Do některých byste jejich schopnosti neřekli
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou