Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 329 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,80 g |
Tuky | 19,04 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 6. 2010 13:25
19. 6. 2010 11:32
19. 6. 2010 11:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 23 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 10 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 10 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 10 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 10 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 11 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 11 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Redakční výběr: 10 nejlepších vychytávek do kuchyně, které šetří peníze i čas. Tenhle rýžovar, strouhač i sekáček si zamilujete
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: bylinkový přeliv květák provencálský květák,jogurt,sýr zapeceny kvetak v jogurtu a syrem květák v jourt přeliv s koprem cesnekovy preliv provensálský vejce recepty maso květák květák se sýrovým přelivem jogurtoví přliv jogurtový přeliv-recept bylinkový přeliv příprava bylinkové jogurtové přelivy - recept dietní květák
Suroviny: květák, směs zeleninová mražená, cibule, česnek, olej, pepř, sůl, koření provensálské, vejce, sýr uzený, jogurt bílý, semínka lněná, bylinkové tofu
Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1G3j
3 názory