Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenKřehké maso plné chuti, připravené téměř bez práce! Jehněčí na česneku v pomalém hrnci je lahůdka, která vyniká šťavnatostí a jemnou česnekovou vůní. Pomalu tažené maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Křehké maso plné chuti, připravené téměř bez práce! Jehněčí na česneku v pomalém hrnci je lahůdka, která vyniká šťavnatostí a jemnou česnekovou vůní. Pomalu tažené maso…
Krémová bramboračka je variace na tradiční českou polévku, která zahřeje a potěší svou sytou chutí. Vůně čerstvé zeleniny a brambor, doplněná o voňavé bylinky, tvoří…
Pokud potřebujete rychle připravit dobré jídlo, jsou bramborové noky vhodnou volbou. Ochutnejte je s listovým špenátem a hlívou, posypané strouhaným sýrem. Během chvíle…
Lahodná medová kuřecí křidýlka oceníte jako občerstvení k dobrému filmu nebo k posezení u piva. Křidýlka postačí pouze předem dát marinovat a poté připravit v…
Sýrovo-česnekové pomazánky se těší velké oblibě, recepty na ně jsou různé, avšak jedno mají společné. Připravíme je rychle, i v případě neohlášených návštěv, ze surovin,…
Tento recept přináší nové nápady, jak ozvláštnit vaše oblíbené jednohubky a udělat z nich hvězdu každého pohoštění. Ať už hledáte originální kombinace chutí, zajímavé…
Tento recept přináší nové nápady, jak ozvláštnit vaše oblíbené jednohubky a udělat z nich hvězdu každého pohoštění. Ať už hledáte originální kombinace chutí, zajímavé…
Česnekové kuře s hráškovým pyré může být slavnostní a odlehčenou variantou oběda či večeře. Maso je díky marinádě skvěle ochucené a šťavnaté a hráškové pyré jej svou…
Základem zelňačky s houbami je dobře vyškvařená slanina s cibulí a správně zarestovaná paprika. Pokud jste stihli na podzim nasbírat a nasušit houby, právě přišel jejich…
Se Štědrým dnem se pojí mnoho různých tradičních pokrmů. Jedním z nich je pak kuba s houbami. Uvařené kroupy smícháme se směsí hub, opečených na sádle a cibuli, s…
Kapustnica je tradiční slovenská sváteční polévka ze sušených hub a kysaného zelí. Je velmi vydatná a plná zajímavých chutí, jako jsou například sušené švestky. Příprava…
Bezlepková varianta zelných placek může posloužit jako chutná příloha, nebo samostatné lehké a dobře stravitelné jídlo. Placky mohou směle nahradit večeři těm, kdo se…
Houbový kuba je tradiční české jídlo, které se obvykle podává jako oběd na Štědrý den. Kroupy opečené na sádle, voňavé lesní houby, česnek a majoránka tvoří výbornou…
Jednoduché a rychlé vaření ocení v dnešní uhnané době každý. Skvělou omáčku třeba k těstovinám můžeme připravit z různé sezónní zeleniny. Tu stačí upéct doměkka,…
Chladnější podzimní dny jsou jistě důvodem k častějšímu vaření polévek. Ze sladké mrkve můžeme snadno uvařit lahodnou krémovou polévku dochucenou exotickým kari kořením…
Pečený šťavnatý bůček je česká klasika, která pořádně zasytí. Podáváme ho s bramborovými knedlíky a vařenou kapustou. Ta nejen že skvěle chutná, ale obsahuje také…
Výraznou chuť lesních hub si naplno vychutnáme v jemné smetanové omáčce, kterou provoníme aromatickou šalvějí. Hříbkovou omáčku podáváme s jednoduchými bramborovo…
Různé pomazánky mají v naší kuchyni své stálé místo. Na svačinu si tak jednoduše můžeme připravit i tuto verzi ze sýru cottage. Do něj vmícháme nadrobno nakrájenou…
Zázvorem, kurkumou a římským kmínem je kořeněná dušená směs kuřecího masa, špenátu a červené čočky. Kdo má rád lehce pikantní, přidá trochu chilli, podle chuti. Pokrm…
Ať už jste na chalupě nebo třeba na výšlapu či několikadenní túře, jistě v takovém případě oceníte snadný a chutný recept. Slavný herec Miroslav Donutil se s námi…
Klasické sečuánské kung-pao je oblíbené po celém světě. Tentokrát ho připravíme ve vegetariánské verzi a maso nahradíme marinovaným květákem. Nesmí chybět ani arašídy,…
V horkých letních dnech se nám nechce dlouho stát u plotny a tak oceníme hlavně rychlé recepty na lehčí jídla. Těstoviny se sušenými rajčaty a mladou cuketou, vám určitě…
Drůbeží játra jsou snadno dostupná a nenáročná na svou přípravu. V tomto receptu najdete inspiraci na jejich úpravu s anglickou slaninou a mixem různé chutné zeleniny.…
Oblíbenou českou klasikou je bezesporu sekaná, které málokdo odolá. Za pomoci pečicího hrnce zvládnete hravě upéct sekanou, plnou papriky a jarní cibulky, krásně vonící…