

Kuře po texasku
Suroviny 4 porce
- 1 kuře
- 2 kostky slepičího bujonu
- 1 šálek vody
- 6 lžic oleje
- 2 lžíce worchestru
- 4 lžíce kečupu
- 1 lžička cukru
- 4 stroužky česneku
- 1 cibule nakrajená na jemno
- sůl
- pepř
- možno trochu chilli
Postup přípravy receptu
Ingedience povarim asi 5min. Kure omyji, osusim a dam do pekace.
Poleji marinadou a pecu.
Podle potreby mirne podlevam vodou.
Po upeceni by kure melo vypadat jak grilovane.
Podavame s bramborem nebo s ryzi.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuře po texasku
-
...porcujeme řetězovou pilou
-
Výbornééé!!!!
-
Gabi, díky za přidané foto.
-
Moc dobré
-
Zajímavý tip na úpravu kuřátka. Chuťově to vypadá dobře
+2.
-
Jani,diky za bodik.Mam z neho radost.Tento recept jsem ziskala pred 25lety,kdyz jsem byla se synem v porodnici.Urcite se necemu podoba,ale nasi kluci ho dodnes miluji.
-
Drahuško, vítám tě na Topkách a hned jdu s plusíkem. Kuřátka mám moc ráda a ráda je připravuji a to tvoje mi připomíná malinko "Kuře Soptíka"