Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí guláš z tlakáče

Pro milovníky gulášů je tu speciální recept – jehněčí guláš! Díky velkým kusům masa a chutné příloze se po dojedení své porce nebudete moci zvednout od jídelního stolu. Příprava je jednoduchá, jen si na ni musíte vyhradit dostatek času.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 80 min

100 min (20 min příprava + 80 min tepelná úprava)

9. 1. 2024 15:57

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie11 578 kJ / 2 767 kcal
Bílkoviny181,72 g
Tuky191,02 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 743 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,44 g
Sacharidy59,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doba vaření je orientační, záleží na mase.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 1. 2024 09:45

:-)<3:yes::yes:vypadá úžasně a určitě tak i chutná :-K

RubyRom RubyRom

9. 1. 2024 18:30

Parádní guláš, skvěle jsi navařila. Nejedla jsem ho již léta. Báječně ho uměl tatínek, ale už dlouho není mezi námi. Dávám 5 hvězdiček. :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso jehněčí, cibule, česnek, petržel, slanina anglická, pivo světlé, paprika sušená sladká, sádlo, protlak, bobkový list, feferonka, pepř cayenský, vývar masový, kmín celý, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Jehněčí guláš z tlakáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkQ7K