Krkovička v pivní marinádě
Recept ještě nebyl hodnocenKřehké maso plné chuti. Přesně taková je vepřová krkovice předem marinovaná v pivní marinádě. Dostatečná doba marinování je zárukou skvělé chuti masa a úspěšného…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Křehké maso plné chuti. Přesně taková je vepřová krkovice předem marinovaná v pivní marinádě. Dostatečná doba marinování je zárukou skvělé chuti masa a úspěšného…
Slaný cuketový koláč je vděčné jídlo, do kterého zužitkujete přebytky úrody ze zahrádky. Jeho příprava není vůbec složitá a jeho výhodou je, že chutná skvěle teplý i…
Podzimní zeleninový pokrm s cuketou a dýní hokkaidó z jednoho pekáčku vám nejen ušetří čas strávený v kuchyni, navíc si i skvěle pochutnáte. Pokrm je výživný, vhodný pro…
Omáčka Marinara je základní rajčatovou omáčkou k těstovinám. Základem jsou rajčata, cibule, česnek a bylinky, zejména bazalka a oregano. Připravte si k ní cuketové…
Omáčka Marinara je základní rajčatovou omáčkou k těstovinám. Základem jsou rajčata, cibule, česnek a bylinky, zejména bazalka a oregano. Připravte si k ní cuketové…
Cuketový nákyp je lehký, nadýchaný a plný chuti - ideální způsob, jak využít sezónní zeleninu. Skvěle se hodí jako oběd nebo večeře, a v kombinaci s opečenými brambory…
Máte ještě stále dostatek cuket ze zahrádky? Pak oceníte tento recept na zapečenou quinou s cuketou. Krásně voní po česneku a díky přidání vajec a sýra je i poměrně sytá…
Základ na tuto bezlepkovou pizzu tvoří nastrouhaná cuketa s mletými mandlemi a vejcem. Výsledkem je křehký a vláčný korpus, který můžete ozdobit oblíbenými surovinami…
Křupavé cukeťáky vonící po majoránce a česneku jsou ideální letní pochoutkou, která v sobě spojuje jednoduchost i skvělou chuť. Stačí pár základních surovin, trocha…
Veganská pomazánka je skvělým způsobem, jak využít sezónní zeleninu. Je ideální jako pomazánka na chleba, základ do sendvičů nebo přísada do různých pokrmů. Díky…
Kvašáky, tedy okurky kvašené naslano, jsou návratem k přírodnímu konzervování a jedinečné chuti, kterou nenapodobí žádný jiný způsob úpravy. Vůně kopru, křupavost…
Troubu rozehřejeme na 200 °C.Ryby osolíme a opepříme zvenku i zevnitř a pokapeme citrónovou šťávou. Do bříška vložíme dvě větvičky tymiánu a neoloupaný stroužek česneku,…
Voňavá bramboračka trochu jinak – se zeleninou, rajčetem, feferonkou a špetkou mexického šmrncu. Rychlá, sytá a přitom lehká polévka, která zahřeje a zasytí i jako…
Syté, zdravé a barev plné jídlo připravíme z více druhů zeleniny. Růžičky květáku doplníme kousky rajčat a papriky, které doplní také zelené fazolky. Směs s omáčkou z…
Vepřová panenka je křehké maso, které si zaslouží jemné a zároveň výrazné doplnění. Tato verze s cuketou a sušenými rajčaty v krémové omáčce spojuje svěží letní zeleninu…
Voňavé houby, šťavnaté uzené a dozlatova opečená cibulka tvoří skvělou kombinaci chutí, kterou krásně doplňují měkké kroupy nasáklé vývarem. Ideální pokrm na chladnější…
Pokud vám dochází inspirace na zužitkování úrody cukety, vyzkoušejte tuto jemně pikantní krémovou polévku. Kari jí dodá krásnou žlutou barvu, harissa a česnek říz – a…
Grilovaná cuketa s krémovým dipem z balkánského sýra, kopru a bazalky je lehká, svěží a přitom plná chuti. Skvěle se hodí jako příloha ke grilovanému masu, ale obstojí i…
Na másle si zesklovatíme nakrájenou větší cibuli, přidáme mírně orestovat na proužky nakrájenou kapustu, osolíme, okmínujeme a podlijeme vývarem nebo vodou.V kastrůlku…
Pokud máte po ruce čerstvě nasbírané houby, pak neváhejte a připravte pro své blízké skvělý oběd v podobě bramborových noků s houbovou omáčkou, doplněnou rajčaty,…
Není nad to začít den vydatnou snídaní, která poskytne energii na celé dopoledne. Přesně taková je omeleta s cuketou a brokolicí, která je navíc díky vajíčkům bohatá na…
Křupavé, barevné a plné chuti - domácí zeleninové chipsy z červené řepy, mrkve a celeru jsou zdravější alternativou klasických brambůrků. V kombinaci s jemným sýrovým…
Salát z červené řepy je skvělá svačina pro ty, kteří si chtějí dát něco zdravého a výživného. Díky dochucení česnekem a oreganem chutná i voní skvěle. Připravený je…
V chladnějších dnech jistě přijde k chuti talíř vydatné fazolové polévky s klobásou. Polévka je pěkně sytá, takže ji můžete podávat i jako hlavní chod oběda. Zahřejte se…