Makaróny se smaženým celerem a sušenou šunkou
Recept ještě nebyl hodnocenI z méně zajímavých zásob v chladničce a spíže lze připravit luxusní a chuťově zajímavé jídlo. Z běžných makaronů se díky smaženým celerovým lupínkům stane neotřelá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
I z méně zajímavých zásob v chladničce a spíže lze připravit luxusní a chuťově zajímavé jídlo. Z běžných makaronů se díky smaženým celerovým lupínkům stane neotřelá…
Opečený lančmít s bramborem je pro nás starší a pokročilé vzpomínkou na jídlo mládí. Přesto patří určitě i dnes k jídlům, které se vyplatí si občas ukuchtit. Jeho…
Základem každého grilování je dobře namarinované maso. Snadným řešením je pak maso kuřecí v marinádě, kterou přizpůsobíte své chuti. Takže ji můžete udělat třeba víc…
V tomto pokrmu si vychutnáme dvě oblíbené podzimní suroviny - lesní houby a dýni. Houby a dýni připravíme zvlášť. Dýni ochutíme muškátovým oříškem a kari, díky tomu bude…
Štedrovečerní polévka z rybího vývaru, která bude chutnat i odpůrcům ryb. Na másle orestovaná zelenina, vývar z kapřích hlav a libová filátka z tresky nebo tilápie…
Obložené chlebíčky s tresčími játry jsou elegantní delikatesou, která spojuje jemnou chuť tresčích jater s čerstvou cibulkou a křupavým pečivem. Tento luxusní pokrm je…
Originální chuťovka pro každou příležitost! Chlebíčky se zelným salátem jsou skvělou kombinací svěžesti, křupavosti a jemného dochucení. Tento netradiční recept zaujme…
Kuřecí stehna jsou krásně šťavnatá a chutná a proto se těší veliké oblibě. Jejich příprava je velice snadná, postačí je pouze upéct v troubě. Perfektně je doplní dobře…
Jaro přináší novou sílu nejen nám, ale i rostlinám. A zrovna byliny nám ji mohou předat ve velkém. Směs nasbíraných mladých listů naplníme do slaného závinu. Doplníme je…
Bramborové knedlíky se šunkou jsou vynikající kombinací tradiční české kuchyně, která vás zahřeje a potěší svou bohatou chutí. Jemně zpracované těsto v sobě ukrývá…
Dobrá snídaně je velice důležitá pro příjemný start do nového dne. Dobré jídlo příjemně naladí na celý den. Spolehlivou snídaní, která zasytí na celé dopoledne, jsou…
Recept na dobrou pomazánku se vždy hodí mít po ruce - skvěle poslouží jako rychlá svačina nebo lehká večeře. Vyzkoušejte trochu netradiční variantu z restovaného pórku a…
Treska na zeleninovém lůžku s volským okem je lehký a chutný pokrm plný barev i vůní. Kombinace šťavnatých rajčat, paprik a cibule krásně ladí s jemným rybím masem,…
Základ na tuto bezlepkovou pizzu tvoří nastrouhaná cuketa s mletými mandlemi a vejcem. Výsledkem je křehký a vláčný korpus, který můžete ozdobit oblíbenými surovinami…
Listové těsto jde plnit různými náplněmi, ať už sladkými či slanými. V dnešní době je k dostání i jeho rozválená verze, a tak je jeho použití opravdu jednoduché a rychlé…
Různé zeleninové placky jsou nenáročné na přípravu a můžeme je připravit z různých směsí. Inspiraci nabízí i tento recept. Základ placek tvoří červené kysané zelí s…