Bramborová polévka mexická
Recept ještě nebyl hodnocenVoňavá bramboračka trochu jinak – se zeleninou, rajčetem, feferonkou a špetkou mexického šmrncu. Rychlá, sytá a přitom lehká polévka, která zahřeje a zasytí i jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Voňavá bramboračka trochu jinak – se zeleninou, rajčetem, feferonkou a špetkou mexického šmrncu. Rychlá, sytá a přitom lehká polévka, která zahřeje a zasytí i jako…
Zeleninové smaženky obsahují trochu salámu, ale kdo maso nejí, může úplně klidně vynechat a i tak budou skvělé. Ideálně se hodí jako rychlá večeře, nebo třeba jen tak na…
Krůtí špízy s brokolicí, cuketou, žampiony, slaninou a sýrem jsou netradiční tím, že se celé obalují v těstíčku a smaží dozlatova. Díky tomu získají křupavý povrch a…
Šťavnaté, lehce pikantní vepřové nudličky s kořeněným chorizem, mrkví, cuketou a rajčaty. Rychlá a snadná večeře pro celou rodinu, do půl hodiny na stole. Podávejte s…
Polévka z pečené zeleniny má výraznou a bohatou chuť. Upečení zvýrazní přirozenou sladkost dýně. Část zeleniny rozmixujte ve vývaru, díky čemuž dostanete hustý a lahodný…
Marocký tažín s masovými kuličkami je exotické a voňavé jídlo, které vás přenese do srdce severní Afriky. Kombinuje jemně kořeněné masové kuličky s lahodnou omáčkou…
Tradiční česká klasika v odlehčené a zdravější verzi podle zásad dělené stravy. Šťavnaté králičí maso vařené s kořením, jemná cuketová omáčka bez mouky a originální…
I sekaná z kuřecího masa může být neobyčejným kulinářským zážitkem. Je šťavnatá a díky přidané zelenině má spoustu chutí a textur. Příprava není složitá a odvděčí se…
Jemně kořeněná směs plná zeleniny a krůtího masa je vhodná nejen pro dětské strávníky. Libové maso je podušené do měkka a podávané s kuskusem. Šťáva je zahuštěná…