Kuřecí, cuketa a sušená rajčata na másle
Recept ještě nebyl hodnocenSpojení kuřecího masa, zeleniny a koření je jednoduché, ale chuťově bohaté jídlo, které voní létem a Itálií. Jemné máslo zvýrazní přirozenou chuť surovin. Cuketa dodá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Spojení kuřecího masa, zeleniny a koření je jednoduché, ale chuťově bohaté jídlo, které voní létem a Itálií. Jemné máslo zvýrazní přirozenou chuť surovin. Cuketa dodá…
Mleté masové koule s hořčicí a jemným kořením se podávají na opečené cuketě, mrkvi, paprice a žampionech. K tomu sýrové pusinky z brambor, másla a mléka. Syté, lahodné…
Zlatý pstruh je barevná forma pstruha duhového šlechtěná pro jeho líbivou barvu a jemné světlé maso. Grilovaný či uzený vypadá na talíři vždy skvěle. V doprovodu…
Plněná pečená paprika v sobě ukrývá orestovanou tarhoňu, sekanou petrželku a strouhaný sýr. Spolu s paprikou v troubě připravíte také lahodnou pečenou zeleninu jako…
Kuřecí prsa s oreganem a pečenou zeleninou potěší kombinací barev i chutí na talíři. Podávejte s bulgurem a šťávou z výpeku. Chutné jídlo, které se hodí jako lehká…