Kynutý meruňkový táč
Recept ještě nebyl hodnocenKynuté těsto je jedno z nejoblíbenějších na přípravu buchet a koláčů. Hodí se na něj snad jakékoli ovoce. Drobenkový koláč s meruňkami je jeden z nejoblíbenějších,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kynuté těsto je jedno z nejoblíbenějších na přípravu buchet a koláčů. Hodí se na něj snad jakékoli ovoce. Drobenkový koláč s meruňkami je jeden z nejoblíbenějších,…
Kynuté těsto je jedno z nejoblíbenějších na přípravu buchet a koláčů. Hodí se na něj snad jakékoli ovoce. Drobenkový koláč s meruňkami je jeden z nejoblíbenějších,…
Buchty na plech jsou velmi oblíbené a není se čemu divit. Zejména pro maminky s dětmi je to vděčný moučník, který je rychle hotový a s přípravou mohou pomoci i malí…
Buchty na plech jsou velmi oblíbené a není se čemu divit. Zejména pro maminky s dětmi je to vděčný moučník, který je rychle hotový a s přípravou mohou pomoci i malí…
Může snad existovat jednodušší recept na výborný moučník než je tento hrníčkový perník? Pár surovin, jedna mísa a hrneček, stačí vše zamíchat a upéct. Přípravu můžete…
Moučníky s tvarohem bývají dokonale vláčné a osvěžující. Recept na šťavnaté tvarohové řezy je jednoduchý a rychlý, proto ho snadno zvládne i začátečník. Pláty máslového…
Kdo by neznal frgály, tradiční specialitu z Valašska. Jedná se tenké kynuté těsto potřené libovolnými náplněmi a hustě zasypané drobenkou. Mezi nejoblíbenější náplně…
Perník - osvědčená klasika mnoha tváří. Receptů na něj naleznete stovky, ale jedno mají společné - voňavé pikantní koření, bez kterého by perník nebyl perníkem. Tento…
Celá vejce vyšleháme v mixeru s krystalovým a vanilkovým cukrem, přidáme olej, vodu a nakonec mouku s kypřícím práškem. Těsto rozdělíme na poloviny. První dáme na…
Listové těsto, jablka a skořice jsou osvědčená a oblíbená klasika, která skvěle chutná. Zkuste z nich tentokrát místo štrúdlu připravit krásné jablečné růže. S tímto…
Dokonalý piškotový korpus, který je krásně vláčný a nadýchaný, je základem pro skvělý dort, nebo různé řezy. Není to žádná velká věda, do jeho pečení se můžou pustit i…
Mechový dort nádherně vypadá a dokonale chutná. Je plný výborného krému ze šlehačky a mascarpone, lehkého ovoce a zdravého špenátu. Originální ozdoba velkých událostí,…
Z kousku libové vepřové plece vykouzlíte díky lahodné omáčce dokonalý pokrm. Karamelizovaná cibulka udělá s omáčkou divy a skvěle ladí s hořčicí a smetanou. Pak je jen…
Přestože jde o obyčejné tukové rohlíky, velmi si na nich pochutnáte. Domácí rohlíky jsou voňavé, křupavé a na rozdíl od kupovaných jsou dobré i další den. Nejlépe ale…
Skvělých receptů na dortové korpusy není nikdy dost. Tento je velmi snadný, šlehají se celá vejce s cukrem, takže odpadá zdlouhavější příprava sněhu. Dávka těsta je…
Tvaroh v tomto makovci zajistí, že řezy nebudou suché. Další výhodou pak je, že se zde používá nemletý mák. Po upečení je jen na nás, zda jako konečnou úpravu postačí…
Podobných receptů je hodně, ale s rozpuštěnou čokoládou v zakysané smetaně je neodolatelný. Byl by hřích to s ní nezkusit, stojí to za to. Je to moc chutný moučník, u…
Upéct vláčnou a kyprou buchtu není úplně jednoduché. Nicméně tento pudinkový moučník zvládne hravě i začátečník. Není to moučník jako takový, jelikož postrádá mouku - ta…
Tradiční Sacher dort stojí především na kvalitní čokoládě, která udává chuť i konzistenci celého korpusu. My jsme ale čokoládu nahradili jablky, díky kterým je těsto…
Výhodou rybího filé je, že ho můžete mít doma neustále k dispozici. Okořeněné plátky filé opečeme a dusíme spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou a loupanými rajčaty.…
Vyzkoušejte tuto jednoduchou tvarohovou buchtu. Kakaové těsto je příjemně vláčné a díky mřížce vytvořené zdobícím sáčkem z tvarohové náplně vypadá buchta i krásně na…
Abyste si vychutnali křupavé croissanty, nemusíte jezdit do Francie, můžete si je připravit v pohodlí domova. Jejich příprava je sice náročnější, ale dle velice…
Nenáročné a šťavnaté moučníky, ty jsou bezkonkurenční. A přesně takové tyto řezy jsou. Jednoduché šlehané těsto, tvarohový krém, ovoce schované pod vrstvou želé, to je…