Pistáciové dortíčky
Recept ještě nebyl hodnocenZ uvedených surovin vypracujte těsto a dejte zabalené do fólie odležet do lednice nejlépe přes noc (min. 3 hodiny). Těsto rozválejte na plát cca 1 mm a vykrajujte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z uvedených surovin vypracujte těsto a dejte zabalené do fólie odležet do lednice nejlépe přes noc (min. 3 hodiny). Těsto rozválejte na plát cca 1 mm a vykrajujte…
Pečená husa s rolovaným knedlíkem a jablečným zelím je pokrm, který spojuje svatomartinskou tradici a paletu chutí a vůní typických pro chladné podzimní období. Tento…
Lepenice dříve často sloužila jako samostatné jídlo. Příprava vypadá na první pohled náročně, ale není. Kombinace syrového a dušeného zelí s bramborovou kaší a posypkou…
Tradiční Sacher dort stojí především na kvalitní čokoládě, která udává chuť i konzistenci celého korpusu. My jsme ale čokoládu nahradili jablky, díky kterým je těsto…
Skvělé nepečené cukroví, na které není potřeba mít doma vykrajovátka ani váleček, to jsou burisonové kuličky s karamelem. Jsou velmi oblíbené, rychlé na přípravu,…
Výborné řezy se hodí na sváteční příležitosti, zvlášť když potřebujeme něco lepšího než jednoduchou buchtu na plech. Upečený kakaový korpus s rumovou příchutí potřeme…
Může snad existovat jednodušší recept na výborný moučník než je tento hrníčkový perník? Pár surovin, jedna mísa a hrneček, stačí vše zamíchat a upéct. Přípravu můžete…
Hledáte recept na skvělý moučník, který hravě vystřihnete i ve chvíli, kdy už návštěva stojí za dveřmi? Tento dvacetiminutový švestkový koláč je přesně to pravé. V…
Hledáte recept na skvělý moučník, který hravě vystřihnete i ve chvíli, kdy už návštěva stojí za dveřmi? Tento dvacetiminutový švestkový koláč je přesně to pravé. V…
Recept na tuto směs křupavé sterilované sladkokyselé zeleniny pochází z Maďarska, ale velmi rychle zdomácněl i u nás. Základem je zelí, cibule, paprika a mrkev. To vše…
Drobenkové koláče jsou velmi oblíbené zejména kvůli své jednoduché a rychlé přípravě. Vyzkoušejte tento lahodný koláč se švestkami, mákem a tvarohem. Výsledná chuť a…
Hledáte nenáročný a skvěle vypadající moučník na nedělní posezení s blízkými u dobré kávy? Zkuste jablkový koláč sester Tatinových s karamelovou pokrývkou a jablky na…
Vepřová pečeně na hamburský způsob patří k tradiční české kuchyni. Libová vepřová kotleta špikovaná uzenou slaninou, sladkou mrkví a pikantní okurkou chutná s houskovým…
Ať už se chystáte na oslavu nebo čekáte návštěvu, kynuté pizza tyčinky s kečupovým základem chutnají i vypadají skvěle. Voní uzeninou, sýrem a pizza kořením. Pokud máte…
Nedělní návštěva za dveřmi a vy nevíte jaký moučník naservírovat ke kávě? Vyzkoušejte recept na rychlou pudinkovou buchtu, na kterou můžete dát jakékoliv ovoce, které…
Kulajda patří mezi stálice české kuchyně. Tato tradiční krémová polévka však v tomto receptu dostává nový rozměr díky bohaté porci zeleniny. Lehčí a barevnější polévka…
Ohlásila se vám nečekaná návštěva a vy nemáte dezert ke kávě? Zachrání vás náš recept na nepečené řezy z Bebe sušenek. Proložené jsou lahodným krémem z čokoládového…
Srnčí svíčková je skutečná delikatesa, která potěší nejen milovníky zvěřiny. Lahodné a křehké maso má plnou a zároveň jemnou chuť. Vyzkoušejte ji připravit sami a…
Guláš, vepřová pečeně se zelím nebo svíčková na smetaně? Tato jídla si prostě bez klasického českého kynutého knedlíku neumíme představit. Připravte vláčné knedlíkové…
Žádné složité odměřování, jednoduchá hrníčková bábovka. Je vláčná a na řezu hezky vynikne tvarohová náplň. Skvěle se hodí k nedělní kávě či jako pohoštění pro návštěvu.…
Žádné složité odměřování, jednoduchá hrníčková bábovka. Je vláčná a na řezu hezky vynikne tvarohová náplň. Skvěle se hodí k nedělní kávě či jako pohoštění pro návštěvu.…
Jednoduchá tvarohová buchta vás potěší nejen chutí, ale i vzhledem. Vláčné kakaové těsto doplňuje jemná tvarohová náplň, ze které pomocí zdobicího sáčku vytvoříte…
Jakmile jednou ochutnáte zvěřinu, hned si ji zamilujete. Máme pro vás podrobný recept, jak připravit srnčí kýtu s divokým kořením a smetanovo-zeleninovou omáčkou.…
Velmi jednoduchý recept, jak si uchovat až do podzimu salát z červené řepy. Úžasnou výhodou je, že ho netřeba zavařovat a je v lednici kdykoliv při ruce. Červená řepa,…