Krůtí přírodní řízek na hořčici

mika59 Kuchařka: mika59

Doba přípravy: 30 minut 2-3 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

400 g krůtích prsou
3 lžíce pikantní hořčice
150 ml smetany na vaření
hladká mouka
lžíce sezamového semínka
lžička česnekové sojové omáčky
špetka cukru
sůl
pepř
trochu oleje na opečení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na řízky a naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí (zbytek přidáme do omáčky.) Řízky necháme chvíli odležet.

  2. Obalíme v mouce se sezamem a zprudka smažíme z obou stran. Poté snížíme plamen a dopečeme do měkka. Krůtí je křehké maso a je brzy hotové.

  3. Hotové maso vytáhneme a do výpeku přidáme smetanu, zbytek hořčice a dochutíme. Necháme chvíli provařit a vrátíme maso. Společně prohřejeme. Hodí se k tomu brambory nebo rýže.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 176 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí přírodní řízek na hořčici

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: přírodní krůtí řízek kruti přirodni řizek kruti prirodni rizky krůtí na hořčici prirodni kruti rizky krůtí maso na hořčici krůtí řízky přírodní kruti rizek prirodni přírodní řízek z krutiho masa krůtí prsa na hořčici krůtí řízek prirodni rizek z krůty prirodni rizky zkrutiho masa obaleni masa v hořčici a mouce přírodní řízky z krůtího masa kruti prsa přirodne kruti maso přírodní krutí hořčice kruti prsa přírodní rizek kruti rizky na horcici

Zapomněl/a jsem heslo