Salát z jablíček a červené řepy
Recept ještě nebyl hodnocenJablka i červená řepa patří v naší kuchyni mezi tradiční suroviny. Připravit z nich můžeme třeba snadný salát. Plátky křupavého a osvěžujícího jablka se snoubí se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jablka i červená řepa patří v naší kuchyni mezi tradiční suroviny. Připravit z nich můžeme třeba snadný salát. Plátky křupavého a osvěžujícího jablka se snoubí se…
Vynikající koláč s netradičním postupem přípravy. Díky předpečeným plátům máte jistotu, že vícevrstvá struktura bude rovnoměrně propečená. Dvě odlišné vrstvy náplní…
Kuřecí salát s vlašskými ořechy je lehký, ale zároveň výživný pokrm, který skvěle kombinuje jemné kuřecí maso s křupavostí ořechů a svěžestí zeleniny. Díky lahodnému…
Jemná houbová omáčka, šťavnaté kuřecí maso a nečekaná kombinace zeleniny s jablkem tvoří překvapivě lahodné jídlo, které si zamilujete. Nenáročné na přípravu, ale…
Svačinový salát se sýrem, šunkou a sladkou broskví vás mile překvapí. Majonéza se postará o propojení chutí a vy si tak po vychlazení v lednici můžete pochutnat na…
Švestkové čatní je voňavá kombinace sladkých švestek, jablek a rozinek s medem, zázvorem a tymiánem. Doplněné vínem, pomerančovou šťávou a pikantním chilli, vytváří…
Marmelády nemusí být nutně jen z jednoho druhu ovoce. Pokud máte možnost, zkuste tuto zajímavou kombinaci, která zaručí netradiční chuť. Jablka a ostružiny se vzájemně…
Salát z namíchaného ovoce spojuje zálivka z bílého jogurtu. Nejlépe bude vypadat v pohárku, kde ovoce střídají dětské piškoty, jogurt a poleva z rozpuštěné čokolády.…
Osvěžující nepečený dezert s jablky a broskvemi, v sobě spojuje lehkost ovocných chutí a jemnost krémového základu. S bohatou vrstvou želé a šťavnatého ovoce. Skvěle se…
Spojení nastrouhaných jablek a strouhaného kokosu vytváří vláčné řezy, které jsou jednoduché na přípravu a skvělé k čaji i kávě. Dezert, který potěší milovníky…
Legendární salát původem z New Yorku spojuje křupavý celer, sladká jablka, hrozny a vlašské ořechy v jemném dresinku. Lehký, osvěžující a elegantní předkrm, který se…
Spojení nasládlého jablečného pyré a jemného pudinku vytváří jednoduchý moučník, který je hotový během chvilky. Lehká a lahodná dobrota vhodná pro děti i dospělé.
Křehké máslové těsto plněné šťavnatými jablky se skořicí je symbolem domácí pohody i tradiční americké kuchyně. Koláč, který provoní celý dům a chutná nejlépe ještě…
Šťavnatá jablka a kakao se spojují v jemném těstě, které dodává koláči bohatou chuť i atraktivní vzhled. Dezert, který se hodí k odpolední kávě i jako sladká tečka po…
Koláčovou formu vyložíme pečicím papírem. Troubu včas předehřejeme na 180 °C.Jablka oloupeme a nastrouháme. Švestky omyjeme, vypeckujeme a překrájíme na půlky.Mouku…
Je lehký, osvěžující a ideální, když se vám nechce zapínat troubu. Spojuje jemná jablka s piškoty do sladkého dezertu, který chutná skvěle vychlazený. Hodí se k…
Voňavý kynutý koláč plný šťavnatých jablek a posypaný křupavou makovou drobenkou je skvělým tipem na víkendové pečení. Díky tomu, že neobsahuje vejce, se hodí i pro ty,…
Štrúdl ze staré chalupy je klasika, která nikdy neztratí své kouzlo. Křehké těsto, voňavá jablka a aromatická skořice vytvářejí dezert, jenž připomíná vůni babiččiny…
Tradiční jihočeská specialita, která spojuje poctivou chuť pečeného vepřového masa s jednoduchou úpravou a vůní domova. Stojí na kvalitním mase, pomalém pečení a…
Nadýchané, vláčné a plné chuti. Takové jsou šťavnaté muffiny, které si zamilujete na první kousnutí. Připravíte je snadno z běžných surovin a můžete je ozdobit čokoládou…
Rychlý a snadný salát, který můžete připravit, pokud vám zbylo pečené nebo vařené kuřecí maso. Chutě propojí majonéza, sladkokyselá jablíčka příjemně křupnou a…
Pomerančový džus z mrkví a jablek je díky pomerančové tresti voňavý tak, že nikdo nepozná rozdíl. Připravte si osvěžující nápoj do sklenic, zavařte a před konzumací…
Vitamínový salát z pečené červené řepy je barevná a zdravá pochoutka plná antioxidantů, vlákniny a cenných minerálů. Jemná sladkost řepy se skvěle doplňuje s čerstvou…
Tradiční český jahelník je sladký zapékaný nákyp z jáhel, který voní po skořici a ovoci. Místo cukru můžete použít i med. Jahelník je lehký, zdravý a zasytí. Ideální…