Ovesné flameri
Recept ještě nebyl hodnocenJemný krém z ovesných vloček připomíná pudink, ale je lehčí a přirozeně výživný. Ovesné flameri je jednoduchý dezert, který zasytí a potěší svou jemnou chutí děti i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemný krém z ovesných vloček připomíná pudink, ale je lehčí a přirozeně výživný. Ovesné flameri je jednoduchý dezert, který zasytí a potěší svou jemnou chutí děti i…
Základ tohoto moučníku tvoří sladkokyselá jablka a švestky, zapečené pod tenkými plátky skořicové rolády, která nahrazuje klasickou drobenku. Tento dezert chutná nejlépe…
Zlatavě upečená kachna s nádivkou ze sladkých švestek a šťavnatých jablek provoní celou kuchyni a promění oběd ve slavnostní událost. Tradiční kombinace chutí, která…
Skvělou kombinaci chutí vám přinese waldorfský salát. Do jeho základu patří duo klasického a řapíkatého celeru, které doplní šťavnatá jablka a majonézová zálivka s…
Jelítka jsou zabijačkovou pochoutkou typickou pro naši zemi. Jejich výrazná masová chuť se skvěle snoubí s dušenou ovocnou směsí. Do té použijeme sušené švestky a kousky…
Hrubě strouhané červené zelí, drobné růžičky květáku, sladké jablko a pár ostružin navrch. Všechno se promíchá s citronem, medem a lískovými oříšky a vznikne…
Netradiční moučník v podání zavinutých koláčků ukrývá šťavnaté ovoce a vršek zdobí plátky mandlí. Voní vanilkou, medem a máslem. Pochutnejte si na nich se šálkem horké…
Svěží směs letního ovoce, která zaujme svou jednoduchostí i chutí. Jablko, kiwi, broskev a nektarinka tvoří šťavnatou kombinaci, jen lehce dochucenou cukrem. Vznikne…
Lité těsto na plech, které využijí nejen diabetici. Místo cukru je zde použito sladidlo a přirozenou sladkost dodají také jablka a švestky nebo jiné ovoce dle chuti.…
Lehký a osvěžující salát z nastrouhaného jablka, křupavé mrkve, ořechů a medu je skvělým tipem na zdravou svačinu, snídani, nebo jako lehký dezert. Dodá tělu vitamíny,…
Voňavý kynutý koláč plný šťavnatých jablek a posypaný křupavou makovou drobenkou je skvělým tipem na víkendové pečení. Díky tomu, že neobsahuje vejce, se hodí i pro ty,…
I bez lepku, mléka a vajec zvládnete upéct dokonalý čokoládový dort. Perfektně doplní narozeninovou oslavu, dětskou párty nebo přátelské posezení. Ozdobený je hoblinkami…
Objevte tajemství Pavliny kari omáčky, která promění toto jídlo v malý kulinářský zážitek. S jemnou směsí koření a lahodnou texturou si připravíte omáčku, která si…
Voňavé jablečné koláčky z křehkého těsta s nadýchanou jablečnou náplní jsou ideální na odpolední čaj nebo jako sladká svačina. Jednoduchá příprava a lahodná chuť potěší…
Netypické, ale osvědčené. Pivo v těstě dodá závinu lehkost, křehkost a jemnou chuť. Tento jednoduchý recept zvládne každý - výsledkem je nadýchaný moučník, který se…
Křehké hrušky se spojují s rozvařeným karamelem v pudinku a vytvářejí lahodný a jednoduchý dezert, který si snadno připravíte doma.
Kynutý závin s jablky, rozinkami a skořicí připravíte s pomocí domácí pekárny téměř bez práce. Nechte vypracovat a vykynout těsto, rozválejte a naplňte strouhanými…
Mají vaše děti rádi ovocnou šťávu Kubík? Připravte jim za pár korun alternativu, která je zdravější a chutná stejně výborně. Dávka vitamínů v nápoji ukrývá jablko, mrkev…
Směs z červené řepy, jablka, mrkve, semínek a lesního ovoce má svěží chuť, sytou barvu a přirozeně podpoří trávení i očistu těla. Stačí rozmixovat a vychutnat si plnou…
Salát z nevařené červené řepy je skvělou volbou pro milovníky čerstvé zeleniny, kteří ocení její přirozenou chuť a výživové benefity. Syrová řepa dodá salátu jemně…
Jablečný kompot z mikrovlnky je rychlý a jednoduchý způsob, jak si připravit sladkou pochoutku. Šťavnatá jablka se spojí s rozinkami, kešu oříšky a trochou třtinového…
Lehký a chutný jablečný koláč, kde se křehké máslové těsto snoubí s karamelizovanými plátky jablek a svěží vůní citronové kůry. Jednoduchý moučník, který provoní domov a…
Voňavý perník s čokoládovou polevou, který je díky jablkům vláčný i druhý den. Je plný ořechů a rozinek, které moučníku dodají zajímavou strukturu. Přineste ho na…
Smažené vepřové kotlety jsou klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Křupavá zlatavá strouhanka na povrchu a šťavnaté maso uvnitř tvoří kombinaci, po které sáhneme…