Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra drůbeží - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie510 kJ /
122 kcal
Bílkoviny16,80 g
– z toho živočišné bílkoviny16,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,00 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené2,22 g
–– mononenasycené1,63 g
–– polynenasycené0,59 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 497 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy2,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Játrová omáčka Videorecept

Játrová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vnitřnosti jsou velice dobrým a levným zdrojem bílkovin i vitamínů. Zkuste z nich připravit chutnou játrovou omáčku, která je zároveň rychlá na přípravu. Ať už vyberete…

pelda

40 min

Babiččino kuře s těstovinami

Babiččino kuře s těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Babiččino kuře je jídlo, pod nímž se skrývá skvělá kombinace vařených těstovin, ochucených restovanými játry a houbami a pečeného nebo osmaženého kuřete. Tradiční recept…

Handour

45 min

Drůbeží játra na cibulce

Drůbeží játra na cibulce

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Jednoduše upravená drůbeží játra na cibulce jsou rychlé, chutné a výživné jídlo, které si oblíbí milovníci tradiční domácí kuchyně. Jemně opečená, vytvářejí lahodnou…

pelda

15 min

Zapékané brambory luxusní

Zapékané brambory luxusní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Oloupané syrové brambory nahrubo nastrouháme a promícháme s česnekem, utřeným se solí. Rozprostřeme je do sádlem vymazaných zapékacích misek. Na brambory dáme kousky…

Kuřecí živáňská

Kuřecí živáňská

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechny ingredience pokrájíme na menší kousky a naložíme do pekáčku. Posypeme grilovacím kořením, přiměřeně osolíme, opepříme, zalejeme malým množstvím vody, promícháme…

Plněný krůtí krk - kosher

Plněný krůtí krk - kosher

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kožu z krkov poriadne premyjeme. Jednu časť uzavrieme špáradlom a pripravíme na plnenie. Pripravíme si plnku. Plnka: Na husacej masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu…

Jatýrka v pikantním kabátku

Jatýrka v pikantním kabátku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Játra většinou restujeme nebo z nich děláme výborné paštiky. Už jste ale zkoušeli připravit játra v těstíčku? Pokud ne, je nejvyšší čas to napravit. Těstíčko si můžete…

Iness

30 min

Drůbeží tlačenka

Drůbeží tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme. Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme. Kabanos a uvařena vejce…

Jurajda

80 min

Ražniči z Actifry

Ražniči z Actifry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek. Asi 2 minuty nechám Actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové…

Danuse

50 min

Vymazlené játrové knedlíčky

Vymazlené játrové knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Cibulku očistíme a nakrájíme na jemno. V pánvi rozpustíme máslo, na kterém do měkka osmahneme cibulku. Poté přisypeme větší část strouhanky a za stálého míchání chvíli…

luciehutt

30 min

Ledvinky s játry na houbách

Ledvinky s játry na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Spojení jemných jater a ledvinek s voňavými houbami vytváří výrazný a nezaměnitelný pokrm, který potěší milovníky české klasiky. Tento recept nabídne sytou, plnou chuť a…

Bibinka

80 min

Drůbeží játra na smetaně

Drůbeží játra na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření. Podlejeme vodou, dáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme 3 lžíce zakysané…

Pajšl - nepajšl

Pajšl - nepajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.Maso…

clupmi

90 min

1 2 3 5

Naposledy jste si prohlédli