Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra drůbeží - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Játrové portobello

Játrové portobello

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na malém množství oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit drobně pokrájená očištěná játra a nohy ze žampionů, vše dochutíme česnekem, pepřem,…

recepty73

50 min

Kuřecí nudličky s jatýrky

Kuřecí nudličky s jatýrky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky osolíme, opepříme a zakapneme sojovou omáčkou. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, dáme opéct kuřecí maso a přidáme nakrájené jatýrka.…

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Oloupeme cibuli a nakrájíme jí na kolečka asi půl cm široká. Můžeme si pomoci tím, že do ní vždy zapíchneme párátko, aby se nám při řezání a obalování nerozpadla na…

Drůbeží játra Monte Negro

Drůbeží játra Monte Negro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očištěná játra potřeme olejem, vložíme do pánve, přidáme nasekanou cibuli a česnek a asi 5 minut opékáme. Přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky slaniny a dáme asi…

Plněná kapsa

Plněná kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Mleté maso dáme do mísy, přilijeme mléko, přidáme Vegetu a koření a dobře propracujeme ve vláčnou hmotu. Necháme odpočinout v lednici. Játra pokrájíme na menší kousky,…

Nadívaná kuřecí stehna

Nadívaná kuřecí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí stehna omyjeme a vykostíme tak, že z vnitřní strany špičkou nože přerušíme kolenní kloub, stehno podélně rozřízněte a vyjměte stehenní kost.Vykostěnou část lehce…

Bahula

120 min

Dračí sen s játry

Dračí sen s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Drůbeží játra silně obalíme ve sladké paprice a mouce. Na tuku postupně osmažíme na mírném plameni na pánvi a odkládáme zvlášť do hrnce pod pokličku, aby játra zůstala…

pbarva

40 min

Ďábelské jehly

Ďábelské jehly

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Snadné špízy, které si můžeme připravit na grilování s přáteli. Díky marinování se spojí všechny vůně i chutě a maso zůstane jemné a šťavnaté. Na stůl, stačí již jen…

anete

25 min

1 2 3 4 5

Naposledy jste si prohlédli