Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jelení roláda

Jelení roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Játra, slaninu, cibuli umeleme, osolíme, přidáme ostatní koření a žloutek. promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme strouhanku. Odleželé maso odblaníme, vykostíme a…

Kuře se zálivkou winaigrette

Kuře se zálivkou winaigrette

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Strouhanku pokropit mlékem, smíchat s mletým masem a usekanými játry, vejcem, petrželkou, solí a pepřem.Kuře (slepici) naplnit nádivkou, opéct na másle.Zalít vývarem…

EvaHora

150 min

Jehněčí s křenem

Jehněčí s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme papriku, premiešame a vložíme na kocky nakrájané mäso. Krátko orestujeme. Pridáme rascu, prelisovaný cesnak, zázvor a…

tejaja

60 min

Blesková krůtí játra

Blesková krůtí játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Játra očistíme a nakrájíme na velikosti sousta. Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme játra obalená v mouce a po prudkém orestováni i papriku a česnek.…

Vepřová roláda s játrovou nádivkou

Vepřová roláda s játrovou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Takto pečená roláda může být nejen součástí oběda či večeře, ale můžeme jí servírovat i jako součást studeného pohoštění. Takže pro svoje mnohostranné využití si jí…

hosta

140 min

Paštika s rebarborovým rozvarem

Paštika s rebarborovým rozvarem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Spojení jemného masového základu s lehce sladkokyselým rebarborovým přelivem vytváří nevšední gurmánský zážitek, který potěší každého milovníka originálních chutí.…

Handour

75 min

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli