Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jelení roláda

Jelení roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Játra, slaninu, cibuli umeleme, osolíme, přidáme ostatní koření a žloutek. promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme strouhanku. Odleželé maso odblaníme, vykostíme a…

Kuře se zálivkou winaigrette

Kuře se zálivkou winaigrette

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Strouhanku pokropit mlékem, smíchat s mletým masem a usekanými játry, vejcem, petrželkou, solí a pepřem.Kuře (slepici) naplnit nádivkou, opéct na másle.Zalít vývarem…

EvaHora

150 min

Jehněčí s křenem

Jehněčí s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme papriku, premiešame a vložíme na kocky nakrájané mäso. Krátko orestujeme. Pridáme rascu, prelisovaný cesnak, zázvor a…

tejaja

60 min

Játra nejen se žampiony

Játra nejen se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji osmažíme slaninu, ke které následně přidáme osmažit i očištěná, pokrájená játra. Po osmažení jater přidáme nasekaný česnek, tymián, hrubě pokrájenou cibuli a…

recepty73

40 min

Jitrnice – rozpis na 10 kg

Jitrnice – rozpis na 10 kg

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

K zabíjačkovým specialitám patří bezesporu také jitrnice. Masité části s vnitřnostmi a pečivem smícháme do kašovité hmoty, dokořeníme a plníme tenké střívko. Po uvaření…

fb.lib

180 min

Paštika s rebarborovým rozvarem

Paštika s rebarborovým rozvarem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Spojení jemného masového základu s lehce sladkokyselým rebarborovým přelivem vytváří nevšední gurmánský zážitek, který potěší každého milovníka originálních chutí.…

Handour

75 min

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli