Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 673 kJ / 1 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,69 g |
Tuky | 49,90 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 40,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2019 15:31
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní paštiková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LrRD
Moje poznámka
Pikantní paštiková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LrRD
Nejnovější recepty
Kakaová žemlovka s tvarohem a jablky
Přidáno před 5 hodinami
Babiččiny masové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Brownies s červenou řepou
Přidáno před 19 hodinami
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Masové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Zelný salát podle ČSN: Klasický hospodský salát bude mít tu správnou chuť jako před lety díky jednomu triku
Je tu Zimní Apetit piknik: Nechte vařečky odpočívat a vyrazte na oblíbený festival chutí!
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová houbová polévka
Annieslehoferova před 16 hodinami
Bílá sýrová polévka s česnekem a krutonky
Jura115 před 17 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Martina456 před 17 hodinami
Pikantní vejce s fazolemi a klobáskou
f-kikinka před 17 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
pavlina.simr před 18 hodinami
Česnečka
iveta.kroul před 18 hodinami
Květáková polévka II
zdenka.s před 19 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
bilkova.zu před 19 hodinami
Křehké řezy à la kolínské řepánky
bilkova.zu před 19 hodinami
Tématické fráze:
paštiková pomazánka recept,
paštiková pomazánka
Suroviny:
játra,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
hořčice pikantní,
máslo,
pasta chilli,
smetana,
vývar,
kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (4)