Čokoládové Sacher tyčinky
Recept ještě nebyl hodnocenMilujete čokoládové tyčinky, ale nelíbí se vám ani jejich cena, ani složení? Vyrobte si je doma! Se zdravou stravou se sice moc nekamarádí, ale čas od času je třeba si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Milujete čokoládové tyčinky, ale nelíbí se vám ani jejich cena, ani složení? Vyrobte si je doma! Se zdravou stravou se sice moc nekamarádí, ale čas od času je třeba si…
Brownies jsou velmi oblíbené dezerty plné čokolády a kakaa. Jsou typické pro anglosaské země, ale své příznivce si našly i u nás. Dají se připravit i v čistě veganské…
Čeká vás rodinná oslava? Firemní večírek nebo jen setkání s milými přáteli? A chcete se blýsknout výborným moučníkem? Právě jste ho objevili. Možná se zdá na pohled…
Nevíte čím zahnat chutě na sladké? Postačí pár ingrediencí, které určitě máte doma a během několika minut můžete vykouzlit kakaový moučník z hrnečku, takzvaný mug cake.…
Dobrý moučník pro posezení s rodinou či přáteli. Kvůli alkoholu ho sice nebudeme nabízet dětem, ale nahradíme-li rum čajem nebo džusem, pak si na něm i děti velmi…
Cizrna je skvělou luštěninou, má velmi podobnou chuť oříškům, je přirozeně bezlepková a obsahuje mnoho tělu prospěšných látek. V tomto receptu najdete inspiraci na slané…
Zpestřete sváteční stůl pěknými a roztomilými hříbky. Stačí vytvarovat nožky hříbků, z obarveného těsta i kloboučky a po upečení je slepit bílkem. Cukroví je nejen pěkné…
Křehké pracny, obalené v cukru, chutnají všem bez rozdílu věku. Oříšky, kakao a výrazné koření v máslovém těstě z nich dělá lahodné cukroví, které získává na chuti…
Návštěva stojí téměř přede dveřmi a vy ještě nemáte dokončený moučník? S touto polevou připravenou ze surovin, které máte běžně ve spíži, to jistě včas hravě zvládnete.…
Nepečené cukroví má jednu skvělou výhodu, je nenáročné a hned hotové ke konzumaci. I tyto šišky patří mezi ně. Vláčné těsto ze sušeného ovoce, kakaa a ořechů vytvarujeme…
Pečená čokoládová granola, skládající se z ovesných vloček a ořechů, krásně voní po medu a pomůže vám zpříjemnit start do nového dne. Smíchejte ji s jogurtem, ozdobte…
Všechny suroviny na korpus smícháme, pečeme v troubě na 160 stupňů cca 35-40 minut. Necháme vychladnout.Smetanu vyšleháme do tuha, poté zašleháme mascarpone, cukr a…
Prázdniny u babičky vždy znamenají stůl plný poctivě připravených dobrot. Babiččiny recepty jsou vždy léty prověřené a dotažené k dokonalosti stejně jako tahle piškotová…
Základní dortový korpus, který se obejde bez šlehání sněhu. Jeho příprava je velmi jednoduchá a zvládnou ji i začátečníci. Dle chuti můžete do těsta přidat mleté ořechy…
Snad nejoblíbenějším nepečeným vánočním cukrovím jsou vosí hnízda z kakaového těsta plného oříšků, naplněné máslovým krémem a hojně obalené v cukru. Není divu, že ze…
Pokud toužíte po vláčné bábovce, která vás nebude dusit, tahle tvarohová bábovka je ta pravá. Nadýchané máslové těsto s kakaovým mramorováním je díky tvarohu šťavnaté a…
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem,…
Nejdříve uděláme kávu z rozpustné kávy a 1 lžičky cukru. Necháme vychladnout.Než káva vystydne, připravíme krém: Vyšleháme smetanu a přimícháme k ní tvaroh. Přidáme…
Rozšlehejte kakoříškový krém s cukrem. Jedno po druhém přidávejte vejce a utřete do pěny. Vmíchejte kakao a prošlehejte. Smíchejte mouku, prášek do pečiva a sůl a směs…
Všechny ingredience smícháme a vlijeme do vymazaného pekáče, který jsme si vysypali buďto moukou nebo kokosem. Po upečení můžeme polít hořkou čokoládou na vaření …
Nemusíte mít speciální formičky na tartaletky. Tento recept je uzpůsoben pro malé množství cukroví pečeného v košíčcích. Křehké těsto se nádherně doplňuje s osvěžujícím…
Brownies, pocházející z USA, je vláčný moučník plně čokoládové chuti. Oblíbený moučník je oslazen medem, banány a krásně voní vanilkou. Jeho přípravu navíc zvládnou i…
Univerzální kakaový korpus se skvěle hodí na dorty i na řezy. Jeho příprava je snadná a zvládne ji i začátečník. Připravte si něco na zub k odpolední kávě, plnit můžete…
Smícháme sypké suroviny a poté přidáme ostatní.Ušleháme vše dohromady.Vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy.Pečeme na 200 °C cca 50 minut.