Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kakaové pracny z holandského kakaa

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Akademie kvality Akademie kvality

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 980 kJ /
5 970 kcal
Bílkoviny75,06 g
Tuky334,26 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 948 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy654,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze všech uvedených přísad vypracujte hladké těsto. Krok 2: Zabalte do potravinové folie a uložte alespoň na hodinu do lednice. Krok 3: Předehřejte troubu na 180 stupňů. Z těsta dělejte kuličky a ty vtlačujte do formiček. Krok 4: Pečte asi 11 minut a poté, až pracny lehce zchladnou, silným klepnutím je vyjměte z formičky. Krok 5: Ještě teplé pracny obalte směsí moučkového a vanilkového cukru.

Odstín másla často souvisí s tím, čím se živily krávy, od nichž bylo získáno mléko na jeho výrobu. V době zeleného krmení je máslo žlutší (obsahuje více karotenu), v zimním období je naopak spíše bílé. Pomoci s výběrem vám mohou značky kvality, jako je BIO, Klasa nebo Regionální potravina.

Zveřejněno 12. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kakaové pracny z holandského kakaa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ryNB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kakaové pracny z holandského kakaa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ryNB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, kakao holandské, koření hřebíček, skořice, ořechy mleté, máslo, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový

Přidat fotografie receptu