Krémový kokosovo-ananasový řez à la Piňa Colada
Recept ještě nebyl hodnocenBílky vyšleháme téměř dotuha, poté přisypeme moučkový cukr a došleháme v tuhý sníh. Přisypáváme mouku s kokosem a ode dna vmícháme do sněhu. Těsto nalijeme na plech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bílky vyšleháme téměř dotuha, poté přisypeme moučkový cukr a došleháme v tuhý sníh. Přisypáváme mouku s kokosem a ode dna vmícháme do sněhu. Těsto nalijeme na plech…
Bílky vyšleháme téměř dotuha, poté přisypeme moučkový cukr a došleháme v tuhý sníh. Přisypáváme mouku s kokosem a ode dna vmícháme do sněhu. Těsto nalijeme na plech…
Nenáročné sušenky, které zvládnete během chvilky. Smícháním všech surovin docílíte těsta, ze kterého tvarujete na plech drobné kuličky. Po upečení budou skvěle křupavé.…
Kakaové věnečky rozmixujeme na jemný prášek a v misce smícháme s kokosem. Do kastrůlku s vodou nasypeme cukr a na středním plameni přivedeme k varu, vaříme cca 5 min.,…
Formu si vymažeme a vysypeme, troubu dáme předehřát na 175°C. V míse vyšleháme všechny suroviny na těsto (začínáme s vejcem, cukrem a mlékem, postupně přidáme další…
Zdravá svačinka díky právě zvolenému ovoci chutnající vždy trošku odlišně či rychlý dezertík, když nás honí mlsná. Oboje splňuje tento tvarohový pohár.
Po vydatném nedělním obědu nikdy nesmí chybět hrnek dobré teplé kávy a příjemně sladký dezert. Makový koláč s jablky, potřený kyselým džemem a posypaný strouhaným…
Různé rolády s krémem patří mezi svátečnější moučníky. Podle tohoto receptu s podrobným postupem můžete připravit roládu s tvarohovým krémem obalenou v kokosu. Jistě se…
Pohanka je řazena mezi superpotraviny, je přirozeně bezlepková a dodá nám potřebné živiny a vitamíny. Kaše na snídani z pohankových vloček je dokonale výživná, doplníme…
Připravte si výborné nepečené kuličky obalené v čokoládě. Nechte je dokonale zatuhnout, uschovejte v chladu a pod zámkem. Z otevřené krabičky by mohly totiž bleskurychle…
Na poslední chvíli nás zpravidla zachraňuje nepečené cukroví. Do sbírky receptů tak můžete přidat i tento na banánové kuličky. K rozmačkaným banánům stačí přidat cukr,…
Připravte pro slavnostni příležitost luxusní řezy provoněné kokosem a proložené šlehaným žloutkovým krémem. Řezy jsou navíc zvláčněné prolitím korpusu horkým mlékem.…
Kokosky jsou tradiční vánoční cukroví, ve kterém využijeme přebytky bílků. Potřebujeme na ně jen pár surovin, je ale třeba dobře vyšlehat sníh z bílků. Na povrchu jsou…
Jednoduchý trik na krásně pruhovaný dortík si můžete vyzkoušet v receptu, kde využijete i vaši oblíbenou marmeládu. Dortík voní po oříšcích a kokosu a je vláčný právě…
I mlsat můžeme zdravě. Tento lahodný koláč připravíme za špaldové mouky a mrkve, která mu dodává zajímavou chuť a vláčnost. Na závěr ho potřeme jemným krémem z tvarohu a…
Pokukujete po nějakém tom lehkém dortíku, který by byl super do horkého léta, i jako podzimní pochutnání? Experimentujte a trochu si zalaškujte si s raw stravou.…
Zapomenutý recept, který voní po rumu a tradici. Kuličky z dětské krupičky, obalené v čokoládě a kokosu, vás přenesou do časů, kdy sladkosti měly duši. Vraťte se tak do…
Sladké pštrosí vejce je originální dezert, který zaujme nejen svou chutí, ale i vzhledem. Spojení bílé sladké vrstvy a šťavnaté pomerančové náplně, je dokonalou sladkou…
Smícháme všechny sypké ingredience, přidáme mléko, rozpuštěný vlahý tuk, vejce a ručním elektrickým šlehačem krátce prošleháme, ale jen do spojení těsta.Připraveným…
Po vydatném obědu nikdy nesmí chybět sladká tečka. Kombinaci korpusu, provoněného kardamomem a skořicí, tvarohové náplně a nakyslé rebarbory se prostě nedá odolat. Po…
Piškotové řezy s jahodovou, máslovo-krémovou a šlehačkovou vrstvou vypadají úžasně. Jejich příprava je sice trochu pracnější, ale výsledek za to rozhodně stojí. Moučník,…
Nejdříve připravíme jahodovou pěnu. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme na kousky nalámanou čokoládu a máslo, přivedeme k varu. Přidáme na kousky nakrájené jahody a…
Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a postupně zašleháme žloutky. Pak pomalu zašleháme ve vodní lázni rozpuštěnou, vychladlou čokoládu. Přisypeme na několikrát směs…