Dýňový koláč s chutí medového perníku
Recept ještě nebyl hodnocenSpojení dýně, medu a voňavého perníkového koření dává tomuto koláči jedinečnou chuť i vůni. Je krásně vláčný, jemně nasládlý a voní po skořici a hřebíčku – ideální…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 464 kJ / 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Spojení dýně, medu a voňavého perníkového koření dává tomuto koláči jedinečnou chuť i vůni. Je krásně vláčný, jemně nasládlý a voní po skořici a hřebíčku – ideální…
Pekárnu nastavíme na program Dort. Necháme proběhnout celý cyklus a zkusíme špejlí jestli je upečeno. Když ne, tak přidáme a hlídáme. Necháme ve formě vychladnout a…
Jablka omyjeme, oloupeme a pokrájíme. Mirabelky omyjeme.Vejce ušleháme s cukrem, přidáme vyšlehat olej, postupně přidáváme polohrubou mouku smíchanou s kořením "Medový…
Smícháme všechny sypké ingredience. Pak přidáme olej, mléko, vejce,rum, med a zamícháme. Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem. Poklademe okapaným pokrájeným ovocem.…