

Perník podle Kotanyi
Suroviny
- 400 ml mléka
- 2 vejce
- 100 ml oleje
- 100 g medu
- 200 g cukru
- 500 g polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva
- 1,5 lžičky jedlé sody
- 1/2 sáčku koření Medový perník od Kotanyi
Postup přípravy receptu
Pekárnu nastavíme na program Dort. Necháme proběhnout celý cyklus a zkusíme špejlí jestli je upečeno. Když ne, tak přidáme a hlídáme. Necháme ve formě vychladnout a teprve potom vyklopíme na mřížku.
Poznámka od kuchařky
Tento i spoustu dalších receptů najdete na http://domacipekarny.dama.cz/
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Perník podle Kotanyi
K receptu nejsou žádné komentáře.