Kuřecí ,,čína" s pórkem a slaninkou
Recept ještě nebyl hodnocenKostičky slaninky nasucho osmahneme v hluboké pánvi, až pustí tuk, přidáme maso na malé kostičky, posypeme kořením, osmahneme dokřupava, přídáme kolečka pórku, chvíli…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kostičky slaninky nasucho osmahneme v hluboké pánvi, až pustí tuk, přidáme maso na malé kostičky, posypeme kořením, osmahneme dokřupava, přídáme kolečka pórku, chvíli…
Kuřecí řízky osolíme, okořeníme veškerým kořením a jemně naklepeme, aby nám koření nepadalo a necháme odpočinout. Nakrájíme si cibulku nadrobno, osmažíme jí na másle,…
Omyté a osušené maso (může být i tučnější) nameleme do misky. Přidáme solamyl, koření a dle potřeby, sůl, koupené koření je už slané. Přilijeme mléko a ručním…
Kapří maso nemusí patřit jen na štědrovečerní stůl. Připravte si ho ve formě šťavnatých steaků, které překvapí jemnou chutí a křupavou kůrkou. Skvěle se hodí k bramborám…
Vejce rozklepneme do hrnečku, osolíme špetičkou soli, vidličkou mírně rozkvedláme a na pánvi necháme srazit omeletu. Přiklopíme na půl minuty poklicí a sundáme stranou…
Tento pestrý pokrm spojuje křehkost paprik a jemnou chuť cukety s výrazným nádechem pikantní omáčky. Skvěle se hodí jako hlavní chod nebo příloha, která oživí každé…
Na pohled jako pečená krkovička, ve skutečnosti pomalu tažená hovězí kližka s křehkou strukturou a plnou chutí. V kombinaci s jemně dochuceným kedlubnovým zelím vzniká…