Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice uzená - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Šunkofleky dle mamky

Šunkofleky dle mamky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Klasické šunkofleky jako od maminky! Poctivá kombinace zapečených těstovin, voňavé uzeniny a vajíček vytváří jednoduché, ale neodolatelné jídlo, které zasytí celou…

kremik

55 min

Klasické šunkofleky jak je známe

Klasické šunkofleky jak je známe

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dáme vařit těstoviny dle návodu.Maso nakrájíme na malé kostičky a dáme je stranou. Do většího hrnku vyklepneme vejce přidáme trochu mléka sůl, pepř a nasekanou pažitkou,…

Krkonošské fazole

Krkonošské fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vydatné a voňavé krkonošské fazole s uzeným masem, smetanou a paprikami vás zahřejí na těle i na duši. Tento tradičně laděný pokrm spojuje jemnost smetany s výraznou…

Handour

45 min

Uzená krkovice zapečená

Uzená krkovice zapečená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zapečená krkovice je vynikající pokrm, který spojuje intenzivní chuť uzeného masa s jemností a bohatostí zapékaných ingrediencí. Tato sytá a aromatická varianta je…

sidera

75 min

Variace na šoulet

Variace na šoulet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Večer namočíme prebratú fazuľu. Na masti, oleji osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme posekaný cesnak, necháme zavoňať, zasypeme paprikou, vlejeme víno, pretlak, pridáme…

Bramboro-houbovo-cibulovo-česnečka

Bramboro-houbovo-cibulovo-česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Uvařte rodině sytou polévku plnou dobrot. Sušené houby, zkaramelizovaná cibule, vůně koření, kus prorostlého uzeného a brambory pro sytost. Prostě plný talíř chutí. Jen…

isindy

40 min

Fazolový hrnec

Fazolový hrnec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uzené maso nakrájíme na kostičky, brambory oloupeme a také nakrájíme na kostky.Rozehřejeme olej a na něm osmahneme maso.Přidáme nakrájenou cibuli, krátce opečeme a…

Uzená krkovička a la řízek

Uzená krkovička a la řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uzenou krkovici nakrájíme na plátky jak jste zvyklí na řízky. Na rozdíl od nich nesolíme ani nenaklepáváme. Obalíme v trojobalu, mouka, vajíčka a strouhanka. Kdybyste…

1 2 3 4 7

Naposledy jste si prohlédli