Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 685 kJ / 3 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,26 g |
| Tuky | 162,81 g |
| Vláknina | 28,40 g |
| Cholesterol | 774 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 7,71 g |
| Sacharidy | 329,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošské kuře s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Lwv
Moje poznámka
Krkonošské kuře s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Lwv
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 3 minutami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 25 minutami
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Kratule před 49 minutami
Kuřecí čína
Frantiti před 1 hodinou
Česnekové krevety
Bohunka123 před 2 hodinami
Smažené nudle (podle Vietnamce)
EvaEvaEva před 3 hodinami
Růžičková kapusta se sýrem
DitaB před 3 hodinami
Klášterské řezy
Petronilka před 3 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
e.markova před 4 hodinami
Jablkový koláč s tvarohem
trvanlivost před 4 hodinami
Tématické fráze:
noky,
recepty s bramborovými noky,
krkonošská jídla,
bramborové noky recept,
jídla s bramborovými noky,
krkonošská směs,
bramborové noky se zelím,
cele kure recepty,
noky tescoma s chuti,
nedělní kuře,
vareni a peceni po domacku,
krkonošské recepty,
jídla s noky,
krkonošská kuchyně,
recept s bramborovými noky,
s bramborovými noky,
cele kuře,
kuře na zelí,
plněné kuře kysaným zelím,
pečené kuře plněné zelím vladimíra čecha
Suroviny:
kuře,
krkovice uzená,
zelí sterilované červené,
máslo,
olej,
sůl,
kmín celý,
brambory,
mouka hrubá,
vejce
Komentáře (10)