Tvarohový koláč s jahodami a drobenkou
Recept ještě nebyl hodnocenSpojení jemně ochucené lahodné tvarohové náplně s jahodami, na základu z křehkého těsta, je ideální pro sváteční koláč. Vypadá velice elegantně, je nenáročný na přípravu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Spojení jemně ochucené lahodné tvarohové náplně s jahodami, na základu z křehkého těsta, je ideální pro sváteční koláč. Vypadá velice elegantně, je nenáročný na přípravu…
Základem výborného jehněčího masa je dobré koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice skvěle vynikne, když jej připravíte za pomocí pomalého hrnce. Kýtu podáváme s…
Lehký, krémový tvarohový dort s čerstvými jahodami je ideálním dezertem pro každou příležitost. Spojení jemného tvarohu a sladkokyselých jahod vytváří dokonale vyváženou…
Pečený piškot s rybízovou marmeládou, čerstvými jahodami a bílkovou čepičkou patří mezi pracnější moučníky, ale vše dohání skvělou chutí. Úhledné řezy s nasekanými…
Jahodovo-třešňové koláče s kysanou smetanou, připravované z kynutého těsta v domácí pekárně, jsou dokonalým spojením svěžího ovoce a jemného těsta. Zadělání těsta v…
Sezona rebarbory je již pomalu v plném proudu a pokud nevíte, co z této zeleniny, lehce nakyslé chuti připravit, vsaďte na makový koláč, s glazurou z citronové a…
Tento koláč kombinuje jemnost špaldového těsta s osvěžující sladkostí čerstvých jahod. Špaldová mouka dodává těstu nejen křehkost, ale i nutriční hodnoty, což činí tento…
Vychutnejte si spojení sladkosti a svěžesti jahodového koláče, který je plný jemné smetanové náplně s vůní jahod a meduňky. Tento lahodný dezert spojil použité…
V tomto koláči se snoubí sladká chuť tvarohu s kyselostí rebarbory. Koláč navíc doplňuje výborná ovocná omáčka, která chutě ještě více pozvedne. Příprava je sice časově…
Lahodný dort s piškotovým korpusem, pudinkovým krémem a želatinou můžete připravit s jakýmkoliv sezónním ovocem. Krásně na něm vyniknou například jahody. Takový dort se…
Angreštový kompot je perfektní způsob, jak si uchovat chuť letního ovoce na pozdější měsíce. Mírně nakyslý angrešt v jemně sladkém nálevu osvěží a skvěle doplní dezerty,…
Krásný a na první pohled velmi složitý moučník je ozdobou každého svátečního stolu. Základem je kynuté těsto, potřené makovou náplní, posypané drobenkou a mandlovými…
Krásný a na první pohled velmi složitý moučník je ozdobou každého svátečního stolu. Základem je kynuté těsto, potřené makovou náplní, posypané drobenkou a mandlovými…
Tento lehký jahodový dort se skvěle hodí pro letní oslavy. Měkký korpus se zapečenými jahodami potřeme džemem, který provoníme likérem a celý dort nakonec ozdobíme…
Minutková žebírka z grilu, naříznutá do tvaru hřebínku, jsou hotová raz dva. Díky dlouhému marinování skvěle nasají chuť koření a na talíři jim to sluší s citrónovo…
Minutková žebírka z grilu, naříznutá do tvaru hřebínku, jsou hotová raz dva. Díky dlouhému marinování skvěle nasají chuť koření a na talíři jim to sluší s citrónovo…
Koláčky z kynutého těsta se slaďoučkou nektarinkou, hojně posypané křupavou drobenkou potěší celou vaši rodinu nejen o svátečních dnech. Každé sousto těchto koláčků bude…
Krásně nazdobené tartaletky jsou velmi elegantním a oblíbeným dezertem. Připravte si je s námi podle snadného receptu. Krásně ozdobí váš stůl a všichni si na nich…
Klasikou české kuchyně je krásně šťavnatá sekaná. Vyzkoušejte její obměnu s čerstvými lesními hříbky. Sekaná, zabalená ve schwarzwaldské šunce, chutná skvěle jak teplá,…
Houbová paštika s játry a rýží je lahodný pokrm, který krásně voní houbami a je jemný díky játrům. Pečená ve formě na srnčí hřbet a obložená plátky anglické slaniny…
Vrstva tvarohovo-šlehačkového krému plná sezónního ovoce uzavřená mezi dvěma pláty křehkého těsta. To je kombinace, které se odolává jen velmi těžko. A přesně takový je…
I bez lepku, mléka a vajec zvládnete upéct dokonalý čokoládový dort. Perfektně doplní narozeninovou oslavu, dětskou párty nebo přátelské posezení. Ozdobený je hoblinkami…
Martinské rohlíčky jsou podzimní klasika. Ať už zvolíte náplň ořechovou, makovou nebo třeba jablečnou, nikdy nešlápnete vedle. Upečené krásně do zlatova, ale uvnitř…