Kuře na zelí
Recept ještě nebyl hodnocenPříprava tohoto jídla je téměř bez práce. Stačí do pekáčku navrstvit kysané zelí, cibuli, okořeněné kuře a plátky slaniny a pak jen počkat, až se vše upeče. Jídlo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 528 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,20 g |
– nasycené | 2,65 g |
– nenasycené | 5,99 g |
–– mononenasycené | 4,29 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Příprava tohoto jídla je téměř bez práce. Stačí do pekáčku navrstvit kysané zelí, cibuli, okořeněné kuře a plátky slaniny a pak jen počkat, až se vše upeče. Jídlo…
Kuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Máte chuť na kuře na smetaně? V tlakovém hrnci máte oběd hotový za pár minut a téměř bez práce. Místo klasické smetany použijete zakysanou, která dodá omáčce osvěžující…
Kuře na paprice milujeme už od dětství a s chutí si ho dáme i v dospělosti. Naše babičky vařívaly slepice, které už přestaly snášet. Dnes se připravuje většinou kuře.…
Kuře s nádivkou je opravdová lahůdka. Chutě nádivky a masa se prolnou a vznikne vynikající slavnostní oběd. Tato nádivka je s uzeným masem, pečená na pekáčku vedle masa,…
Pečené kuře je klasika nedělních obědů - ale klidně ho připravte jen tak! Z jednoho kousku pečeného kuřete totiž vyrobíte několik různých jídel, třeba sendviče na druhý…
Podrobný postup pro úplné začátečníky, jak uspět hned napoprvé a připravit perfektní pečené kuře s nádivkou. Autorka kuchařských knih poradí, jak kuře upravit na pečení…
Máte rádi klasické pečené kuře, ale chcete zkusit něco nového? K jemné chuti kuřecího masa se k němu skvěle hodí i výraznější chutě. Pokud tedy máte rádi med a česnek,…
Voňavý recept na kuřecí maso na divoko je dokonalou volbou na víkendový oběd. Stejným způsobem můžeme připravit i maso bažantí nebo kachní, ale kuře je sázka na jistotu.…
Vykouzlete k nedělnímu či svátečnímu obědu výborné pečené kuře s křupavou kůžičkou a nádivkou obsahující anglickou slaninu, petrželku a okořeněnou o aromatickou chuť…
Výborné jídlo, které lze snadno připravit v jednom pekáčku, a navíc zasytí a potěší celou rodinu, to je kuře pečené na vrstvě kysaného zelí. Výhodou je, že je toto kuře…
Už jste slyšeli o máslové marinádě? Pokud ne, doporučujeme ji vyzkoušet co nejdříve. Upečte v ní kuřecí kousky nebo rovnou celé kuře a máte výborný rodinný oběd na stole…
Křupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky marinované v bílém…
Klasicky upečené kuře je doplněno směsí jater a žampionů. To činí pokrm nejen chuťově velmi zajímavým, ale i na pohled porci zvětšuje. Tato směs pak dodává jinak suchému…
Připravit šťavnaté a lahodné pečené kuře není jen tak. Aby nebylo fádní, přihoďte k němu pár základních ingrediencí a rázem získá jídlo na bohatosti. Maso se peče…
Porce kuřete v lahodné marinádě s voňavým kořením a medem chutnají skvěle z trouby i z grilu. Stačí jen smíchat pár surovin, nechat kuře odležet přes noc a pak už si jen…
Rýže, zelenina a kuřecí maso, vše pečené v jednom pekáčku. Vyzkoušejte toto výborné jídlo, ve kterém se skvěle doplňují chutě paprik, rajčat a česneku. Navíc ho zvládne…
Receptura zdánlivě obyčejného kuřete na paprice se stává pod taktovkou vyhlášeného šéfkuchaře vymazlenou pochoutkou. Určitě stojí za to si postup mistra kuchaře…
Naporcované kuře osolíme, narovnáme do pekáče, poklademe máslem, podlijeme sklenkou vody a déme péct. Do kastrůlku dáme šálek cibule, kečup, vodu, ocet, sůl, pepř,…
Víkendová hostina si žádá pořádné jídlo. Pokud jste ještě nezkusili recept na kuře à la kachna, je to ta pravá chvíle. Potřebujete jen kuře, zelí, sůl a kmín. Tento…
Mexická kuchyně je u nás velmi trendy. Enchiladas jsou zavinuté tortilly s náplní a omáčkou. Jejich příprava je snadná a jídlo je plné skvělých chutí. Přesvědčte se sami…
Na tento retro recept se možná už pomalu zapomnělo. Osvěžte si ho s námi a připomeňte si lahodnou a šťavnatou chuť kuřete. Jednodušší to už být ani nemůže. Jen kuřecí…
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky, půlku jich dáme na dno pekáče, na ně položíme naporcované kuře, okořeníme.Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a…
Klasika, která nikdy neomrzí. To je porcované kuře pečené v troubě. Okořeněné tradičním kořením, vonící majoránkou, s chutnou máslovou vypečenou šťávou. Přidejte nové…