Husokačka na majoránce a římském kmínu
Recept ještě nebyl hodnocenOpláchnutou husokachnu dobře očistíme (obereme všechna brka) a osušíme. Dutinu kachny osolíme a vložíme stonky majoránky a zvenku osolíme a okmínujeme. Pekáč vymažeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 644 kJ / 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Opláchnutou husokachnu dobře očistíme (obereme všechna brka) a osušíme. Dutinu kachny osolíme a vložíme stonky majoránky a zvenku osolíme a okmínujeme. Pekáč vymažeme…