Zelené fazolky pod grilem
Recept ještě nebyl hodnocenKrátce blanšírované fazolkové lusky, zapečené pod grilem s bylinkovým máslem a anglickou slaninou, jsou skvělou a velice chutnou přílohou k rybě, nebo hovězímu masu.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krátce blanšírované fazolkové lusky, zapečené pod grilem s bylinkovým máslem a anglickou slaninou, jsou skvělou a velice chutnou přílohou k rybě, nebo hovězímu masu.…
Takto naplněné a připravené plátky vepřové pečeně budou šťavnaté a velmi chutné. Zkuste je připravit třeba k nedělnímu obědu. Uvidíte, že sklidíte pochvalu a talíře se…
Takto naplněné a připravené plátky vepřové pečeně budou šťavnaté a velmi chutné. Zkuste je připravit třeba k nedělnímu obědu. Uvidíte, že sklidíte pochvalu a talíře se…
Vegetariánské rizoto se zeleninou má díky ghí máslovou chuť i vůni a díky přidaným taveným sýrům je krásně krémové. Bylinky dodávají pokrmu úžasné aroma. Tento snadný…
Zdravý a příjemně svěží jarní salátek se zeleninou a vařenými vejci je skvělým lehkým obědem nebo svačinou. Salát s medovo-hořčičnou zálivkou zvládnete připravit za…
Pokud se chcete dobře najíst a zároveň i trochu ušetřit, nejlepší variantou jsou pomazánky. Příprava pomazánek není finančně, časově ani jinak náročná. Pokud máte…
Tento bramborový salát je lehký a díky většímu množství zeleniny pěkně svěží. Už na pohled láká pěknými barvami, skvělá je ale i jeho chuť. Podáváme ho pokapaný lehkou…