Brambory se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenTento bramborový salát je lehký a díky většímu množství zeleniny pěkně svěží. Už na pohled láká pěknými barvami, skvělá je ale i jeho chuť. Podáváme ho pokapaný lehkou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento bramborový salát je lehký a díky většímu množství zeleniny pěkně svěží. Už na pohled láká pěknými barvami, skvělá je ale i jeho chuť. Podáváme ho pokapaný lehkou…
4 velké listy ledového salátu si omyjeme vlažnou vodou a nakrájíme na pásky. Cherry rajčátka nakrájíme na polovinu a odstranímě dužinu a nakrájíme do salátu. Ze sýru…
Párková omáčka: Na sádle zpěníme cibuli, přidáme postrouhanou zeleninu, osmahneme, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Máslovou jíšku také zředíme vývarem, přidáme…
Šnečí kaviár vysypeme do sítka a necháme okapatBagetku nakrájíme na plátky a na velmi malém množství kvalitního olivového oleje orestujeme do zlatova. Orestované plátky…
Do halogenové trouby si pořídíme jednorázový plechový pekáček, dejte pozor aby byl tak veliký, aby se nedotýkal krajů (vzduch musí cirkulovat). Maso nakrájíme na menší…
Kuřátko důkladně opláchneme, ostrým nožem uděláme kapsu a naplníme bylinkovým máslem, pokud máte máslo domácí výroby tak do něj přidejte hrubozrnou sůl při výrobě, pokud…
Omyté a osušené plátky masa zprudka opečeme na oleji a rozpuštěném másle.Plátky přendáme do pekáčku a udržujeme na teplém místě. Ve vzniklém výpeku orestujeme kousky…
Kuřecí maso nakrájíme na medailonky, okořeníme dle chuti a krátce opečeme (nemusí být úplně pečené), žampiony nakrájíme na plátky a orestujeme na trošce oleje. Vejce…
Žampiony očistíme nebo rychle opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, nakrájíme na plátky a vložíme do pánve s rozehřátým olejem a polovinou másla. Přidáme kmín a houbové…
Kuřecí stehna uvaříme ve slané vodě (zůstane vývar na polévku). Stehna obereme (bez kůže). Brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme zeleninu, kuřecí maso, …
Cibuli nakrájíme na droboučko. Slaninu na malé kostičky. Květák rozebereme na malé růžičky, kapustičky očistíme od vrchních nepěkných lístků a překrojíme na čtyři díly.…
Takto naplněné a připravené plátky vepřové pečeně budou šťavnaté a velmi chutné. Zkuste je připravit třeba k nedělnímu obědu. Uvidíte, že sklidíte pochvalu a talíře se…
Máte chuť na dobrý a zdravý předkrm nebo večeři? Připravte si bagetku ochucenou bylinkovým máslem. Bagetu potřete krémovou avokádovou směsí a podávejte s čerstvou…
Takto naplněné a připravené plátky vepřové pečeně budou šťavnaté a velmi chutné. Zkuste je připravit třeba k nedělnímu obědu. Uvidíte, že sklidíte pochvalu a talíře se…
Smaženého kapra můžeme připravit i jinak, než v klasickém trojobalu. Porce ryby obalíme v kukuřičné krupici a usmažíme. Takto připravený zlatavý a křupavý kapr má tu…
Tato lahodná, zdravá pomazánka jistě potěší vaše hosty. Základ připravíte z tvarohu a bylinkového másla, přidáte dostatek zeleniny, vejce a brambory. Říz dodáte…
Filet candáta osolíme, opepříme a na másle opékáme. Přidáme sušenou cibuli (nebo na proužky pokrájenou čerstvou) a ještě dozlatova orestujeme. Na hotovou porci položíme…
Maso nakrájíme na medailonky, potřeme bylinkovým máslem, lehce osolíme a necháme hodinu odpočinout při pokojové teplotě. Pár kuliček zeleného pepře dáme do hmoždíře a…
Krajcom chleba vykrojime striedku tak, aby korka ostala neporusena v celku. Korku natrieme s bylinkovým maslom a z jednej strany opecieme. Striedku natrieme pastikou…
1. Cibuli nakrájíme na proužky, cukety na kostičky, žampiony na čtvrtky a cherry rajčátka přepůlíme. Vše smícháme, ochutíme solí, pepřem, střikem citronové šťávy a…
Řízky lehce naklepeme tak, aby vznikl co největší plát masa. Smícháme si rajčata, bazalku a sýr. Podle chuti můžeme přidat stroužek česneku a dosolíme. Na maso dáme…
Brambory s brokolicí dáme vařit do osolené vody s kmínem. Uvařené scedíme a rozmixujeme.Všechny ingredience na náplň smícháme, vytvoříme vetší kuličky a vložíme do…
Připravené kuřecí prsa s kůží osolíme, popepříme ( z mlýnku 4 barevný pepř) a lehce kůži potřeme medem. Do prsíček si připravíme otvor a do něj vložíme bylinkové máslo.…
Nejprve dáme vařit stehno bez soli, neboť se nakonec osolí grilovacím kořením. Připravíme si všechny ingredience, lilek posolíme a necháme potit (aby se vyplavila…