Rychlá omáčka na špagety
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Rozehřejeme olej a osmažíme cibuli dorůžova.Přidáme mleté maso a opékáme do zatažení (mleté maso dělá jakoby hrudky, rozbijeme je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Rozehřejeme olej a osmažíme cibuli dorůžova.Přidáme mleté maso a opékáme do zatažení (mleté maso dělá jakoby hrudky, rozbijeme je…
Karbanátky: Mleté maso smícháme s najemno nakrájenými játry, nastrouhanou mrkví, nakrájeným pórkem a žampiony na kostičky. Přimícháme smetanu, vajíčko a strouhanku.…
Do mísy dáme maso, rýži, přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl, koření, strouhanku a vše smícháme.Z masové směsi utvoříme placičky.Placičky po obou stranách dozlatova…
Nejprve si uděláme omeletu, našleháme vejce s mlékem(vodou)a trochou solí, nalijeme na horkou pánev s olejem, na ní nasypeme mrkev na malé kostičky, kukuřici, hrášek a…
Mleté maso důkladně promícháme a necháme nejméně 1/2 hodiny odpočinout. Pak mokrýma rukama tvarujeme kuličky a usmažíme jen krátce, aby se zatáhly. Brambory uvaříme a…
Dýni očistíme a vydlabeme semínka. Půlku dýně nakrájíme na silnější plátky a druhou půlku nastrouháme na hrubém struhadle. Ve větší míse smícháme mleté maso,…
Do mísy dáme maso, mléko, nastrouhaný sýr a koření. Směs dobře promícháme, přikryjeme fólií a dáme alespoň na hodinu odležet do lednice. Ale pokud opravdu spěcháte,…
Italské lasagne jsou právem oblíbené po celém světě. Široké těstovinové pláty proložené různými vrstvami a na závěr zasypané vrstvou sýra chutnají báječně. Jako náplň…
Krůtí placičky s pórkem jsou ideální volbou, když máte chuť na něco lehčího, ale zároveň výživného. Díky pečení v troubě jsou křehké a šťavnaté a v kombinaci s čerstvým…
Do mísy si dáme mleté maso, nastrouhaný sýr, na drobno nakrájenou papriku, pórek na tenké kroužky, 150 g anglické slaniny nakrájené na menší proužky(6 plátků slaniny si…
Maso vložíme do mísy, vmícháme vejce, asi 3 lžíce strouhanky, sušená rajčata nakrájená na kousky, jarní cibulky nakrájené na kolečka, rozmačkaný česnek, sůl, pepř a…
Do misky dáme nadrobno nakrájené rohlíky a zalijeme trochou mléka, necháme vsáknout. Přidáme maso, koření, vajíčko, nadrobno nasekanou cibuli, scezené houby.Vše…
Přestože má kadeřávek lahodnou chuť a je velmi zdravý, nesetkáváme se s ním na talíři tak často. Když ho zkombinujeme s krůtím masem, rajčaty a zapečeme s balkánským…
Krůtí válečky s mozzarellou jsou skvělou variancí na karbanátky či masové koule. Masová je směs je zahuštěná pouze troškou ovesných vloček. Přestože se jedná o dietní…
Příprava tohoto pokrmu je trochu zdlouhavější, výsledek ale stojí za to. Mističky z červené řepy plněné dobře ochucenou směsí mletého krůtího masa chutnají báječně.…
Výbornou sekanou z krůtího masa dochutíme čedarem a osmahnutou zeleninou. Výraznější chuť jí dodává dijonská hořčice a medvědí česnek. Před koncem pečení ji ještě…
Z cuket můžeme v kuchyni vykouzlit spoustu různých pokrmů, které budou vždy chutnat skvěle. Vyzkoušejte například zapečenou cuketu s mletým masem, bohatě posypanou sýrem…
Rohlík namočíme do vody, po namočení vyždímáme a přidáme k masu. Na pánev dáme rozškvařit nakrájený špek a anglickou, přidáme nakrájené žampiony a 5-8 min restujeme. …
Nejdříve si připravíme masovou směs. Na olivovém oleji zesklovatíme cibuli, přidáme mleté krůtí maso a osmahneme. Přidáme pepř, česnek, bylinky, promícháme, osolíme, a…
Rohlík namočíme do vody nebo mléka. Nakrájíme nadrobno řapíky celeru a nastrouháme zázvor .Nadrobno nakrájíme špek(krůtí maso je dost libové), do mísy dáme vymačkaný…
Suroviny smícháme dohromady. 1. roláda je spíš na sladko a druhá na slano.Zabalíme je do alobalu (lepší jsou dvě vrstvy).Zabalené roládky vložíme do pekáče a podlijeme…
Krůtí mleté maso smícháme s vejcem a strouhankou. Osolíme, opepříme. Necháme odležet v lednici. Smažíme na pánvi. Růžičkovou kapustu očistit, opláchnout, rozkrojit na…
Krůtí maso nasucho osmahnout na pánvi, dochutit solí a pepřem. Do mísy okapané červené fazole, celé bílé fazole, 2-3 stroužky česneku (dle chuti), petržel, bazalku. …
Jablká zbavíme jaderníkov, chvíľu podusíme a rozmixujeme na pyré. Necháme vychladnúť.Mäso zmiešame s pyré, nadrobno nesekanou cibuľou, vajíčkom, čiernym korením, soľou a…