Koule z mletého krůtího masa

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 0 názorů

Suroviny 4 porce

400 g mletého krůtího masa
česnek
sůl
pepř
1 vajíčko
trocha strouhanky
1 cibule
2 paprikové lusky
100 g anglické slaniny
1 plechovka loupaných rajčat
1 smetana
kousek másla
trochu vývaru z masa (podle potřeby)

Postup přípravy receptu

  1. Mleté krůtí maso osolíme, opepříme, přidáme lisovaný česnek podle chuti, vajíčko a trochu strouhanky. Vše dobře promícháme a uděláme koule. Na másle zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou slaninu, kterou chvíli restujeme a pak přidáme koule, opečeme je a podlijeme trochou masového vývaru.

  2. Přidáme nakrájené papriky a dusíme pod pokličkou. Hotové koule vyjmeme a přidáme konzervovaná loupaná rajčata.

  3. Nakonec přidáme smetanu a prohřejeme.

Komentáře k receptu Koule z mletého krůtího masa

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: mleté krůtí maso recepty mleté krůtí maso krůtí mleté maso recepty kruti mlete maso recepty na krůtí mleté maso krůtí mleté recepty krůtí maso krůtí mleté maso recept krůtí mleté koule z mletého masa mleté maso recepty recept na mleté krůtí maso krůtí koule recepty na mleté krůtí maso mleté krůtí mleté krůtí maso recept mleté maso recepty z mletého masa mleté krůtí recepty krůtí maso recepty