Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí kebaby

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masové směsi

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masové směsi)

8. 6. 2011 18:12

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 993 kJ / 954 kcal
Bílkoviny79,92 g
Tuky39,14 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 383 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy63,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso je možno místo mletí připravit i v sekáčku potravin.

Recept mám vystřižený z nějakého časopisu, už nevím z jakého, je mírně poupravený. A doporučuje se podávat s rýží a pečeným česnekem.

Někomu třeba může vadit v tomto jídle chuť máty, tak si z ní udělá Mochito a do kebabů přidá jiné bylinky. Já chtěla vyzkoušet podle předpisu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

20. 8. 2022 15:50

Marie Svarcova: Maruško, děkuji. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 8. 2022 07:54

:-)<3:yes::yes: moc pěkný recept a nádherné foto :-K

Katastrophe

13. 9. 2013 19:13

Jen jsem vynechala skořici (nemám ji ráda) a udělala jsem to jako normální karbanátky :-8 Ale chutnalo nám velmi, konečně dobré uplatnění na krůtí mleté, které jeho chuť jen doplní ale nepřerazí :-)

mysulka mysulka

15. 6. 2011 17:38

:-p:yes: moc pěkné:-K

Sylva01 Sylva01

12. 6. 2011 09:56

Recept je výbornej:yes::yes::yes:
(A ke zbytkovejm receptům - jak někdo napíše v Poznámce, že našel v lednici zbytek ---- a potřebuje ho spotřebovat, proto "vymyslel" tento recept, zdrhám pryč.:-D Todleto recept totiž není. - Můj názor;-) )

Daniella O. Daniella O.

12. 6. 2011 00:32

Recept si ukladam, vypada skvele :-K, urcite vyzkousim. Ostatne jako vsechny recepty od Merylas :-). Zbytkove recepty take nemam rada, kdyz chci uvarit kvalitni jidlo, nestaci zbytky z lednice, potrebuji cerstve suroviny a nakupuji tak, aby zbytky nebyly ;-). Mam proste rada cerstve a ke komentari " no coment": Neni pravda, ze se novacci neprosadi. Sama jsem novacek a recepty jsem mela hodnoceny kladne, jsou tu prima lidi. Pouze se snazim pridavat neco noveho, co tu jeste neni . Nedivim se, ze nikdo neboduje recept, co je tu uz 10krat........;-):-K.

martina 72

11. 6. 2011 23:18

Jana Remkova: Já jsem si přečetla pečlivě komentáře, ale nikde jsem nenarazila na "zbytky z ledničky nebrat". Pouze holky reagovaly na "zbytkové recepty":-K

Merylas Merylas

11. 6. 2011 23:07

Jana Remkova: :-O Evidentně jsi to nepochopila, jak to bylo myšleno, ale už se mi to nechce znovu rozebírat. Já jsem jen reagovala na příspěvek No coment (neregistrovaný/á), když už je u mého receptu.

Eliza Eliza

11. 6. 2011 19:11

Proboha Jani, vždyť tu nikdo neříká, že zbytky vůbec nemá a nebo je vyhazuje...:-O Jen jídla, která ze zbytků třeba vzniknou, nepředkládá jako nový recept (pokud se nemýlím, tak ani ty to neděláš).
Osobně se snažím hospodařit tak, abych zbytky neměla, ale to ať dělá každý, jak chce a jak si může dovolit. Co z potravin nepotřebujeme, to zkrátka nekupuju a jídelníček plánuju dopředu. Naučila jsem se to od mámy, protože nazbyt nebylo.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 6. 2011 18:45

Zajímavé postřehy..;-) zbytky z ledničky nebrat..taky názor. Určitě máme všichni lednice plné pouze čerstvých surovin, upečené maso, které jsme nedojedli vyhodíme, nakrojenou papriku vyhodíme, pomazánkové máslo vyhodíme, protože jsme ho hned nesnědli. Co naplat, ještě je nám všem třeba ubrat peněz.
Merylas, omlouvám se, tvůj recept je perfektní a plus jsem ti dala mezi prvníma.;-)

magdalenka magdalenka

11. 6. 2011 08:43

Merylas:Patricie aj Eliza to povedali pekne.
No a k tým zbytkovým receptom - ani ja nemávam zbytky v chladničke. Ani ja nebudem variť jedlo z jednej reďkovky, kúska papriky, lyžice včerajšej ryže, 2 cm lovečáku a 3 deka Nivy. Napriek tomu, že to môže byť chutné, pochybujem, že by som tým niekoho inšpirovala. Niektorí užívatelia recepty tohto typu pridávajú - jednoducho sa chcú s nimi podeliť.
A recepty od Merylas sú ďaleko vyšší level. Aspoň podľa mňa.

Merylas Merylas

11. 6. 2011 07:47

magdalenka: Máš pravdu, že se vždy nejvíce dávají body ihned po vložení receptu. Kdysi tady nebylo tolik uživatelů, tak recepty přidané v začátcích Topek tolik kladných hodnocení nemají a jsou přitom super. Nyní se třeba objeví v náhodných receptech, nebo v podobných, nebo na ně někdo upozorní komentářem nebo přidanou fotkou.
A recepty nováčků jsou opravdu většinou takové, které už tady jsou a proto nezaujmou. Neříkám ale, že vždy;-)

Eliza: Všimla jsem si, že patříš mezi Ty, kteří vaří podle receptů bez fotek a tyto pak přidají. Je to :yes: a recept je pak kompletní a zajímavý;-)
Co se týká těch "zbytkových" receptů, tak pro mě osobně moc velkým přínosem nejsou, protože kdybych je chtěla vyzkoušet, tak prostě nemám v lednici stejné "zbytky". A nakoupit všechny ingredience a použít z nich jen třeba nepatrnou část se mi zdá nehospodárné a zase mi vzniknou další "zbytky". A jinak se :-8, vařím ráda, snažím se ať jídlo chutná a na talíři nějak vypadá, ale pořád tvrdím, že vařím tak nějak obyčejně a lidově. Nevím, jak to jinak napsat:-8

Patricie: :-8:-8:-8 Pokud se některé mé recepty líbí a najdou využití, tak mě to opravdu těší:-K

Patricie

10. 6. 2011 22:07

Merylas:Milá Maruško. Nejsi vyvolená, ale jsi oblíbená:-D.Oblíbené jsou i tvoje recepty a povedené fotky.:-D
Tvoje recepty nezklamou:yes:

Eliza Eliza

10. 6. 2011 21:16

Maruško, konečně někdo veřejně řekl, že nepokládá za nový recept něco, co vzniklo "když třeba potřebuju zpracovat různé zbytky uzenin, sýrů atd z lednice". Takové recepty-nerecepty mě osobně vytáčejí, protože využívají zbytky, které se v jiné domácnosti pochopitelně nevyskytují a "koupit" je nelze. Bylo mi tu za můj názor - co recept je a co není, dost nadáno, takže jsem v podstatě odvážná, že se na toto téma opět vyjadřuju... Zkrátka recept není spotřeba zbytků, považuji to za neúctu ke čtenářům...
Za sebe musím říct, že je tu řada receptů, které jsou velice dobré a průběžně je realizuji a fotím, pokud nemají obrazovou dokumentaci. Ale většinou se nejedná o nějaké novinky a nápady, takže se nikdo nemůže divit, že nemají komentáře...

No a zcela na závěr - NO COMENT - zrovna v případě této autorky jde o natolik ověřené a kvalitní recepty, že bych si je sama nedovolila srovnávat...;-)

No a Maruško, pro krásný recept bod i ode mě.:-K

magdalenka magdalenka

10. 6. 2011 20:06

Merylas:Maruška a ešte k hodnoteniu by som dodala, že sa akosi viac hodnotia nové recepty - čerstvo pridané, pretože sú "na očiach". Je to asi normálne, že staršie zapadajú prachom, aj keď sú skvelé, kým sa znovu nevytiahnu na svetlo, alebo nevyskočia v náhodných.
Novopríchodzí neviem, či majú smolu - často nabiehajú s "opakovačkami", chronicky známymi receptmi, ktoré tu sú x-krát. (buchty orgazmus, so zakysanou smetanou, bublaniny, prešívaná deka, hrnkové buchty a perníky, hrk-hrk buchty, mäso zapekané so šľahačkou, mäso naložené v jogurte a potom vysmažené, tzv. čínske mäso - placičky - solamyl, vajce a pod.) Asi sú potom sklamaní, že ich recepty, pridané v dobrej viere, že zaujmú, neočarili...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kebab jak se dělá kebab z čeho je kebab jak připravit kebab z čeho se dělá kebab jak naložit maso na kebab kebab z krůtího masa kebab recept kebaby jak zpracovat krůtí mleté maso jak naložit kebab recept na kebab krůtí maso recept dietní kebab krůtí recepty z jakeho masa se dela kebab recepty na kebab recept kebab jídlo kebab z jakeho masa se dela kebab

Suroviny: maso krůtí mleté, cibule, česnek, koření oregáno, máta, šťáva citronová, olej olivový, skořice mletá, vejce, sůl, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Krůtí kebaby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OJ8Y