Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máta čerstvá - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie341 kJ /
82 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Tartaletky s pudinkovým krémem

Tartaletky s pudinkovým krémem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Tartaletka je košíček z lineckého těsta plněný krémem a zdobený ovocem nebo sněhem z bílků. Slovo tartelette je zdrobnělinou francouzského slova tarte, což je česky…

DianaElla

50 min

Kebaby z mletého masa Videorecept

Kebaby z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mleté maso namíchané dle chuti s různými bylinkami nebo kořením může být vhodnou náhradou dražšího masa. Navíc tato úprava masa na špejli je nejen šťavnatá, ale pro…

maris

30 min

Indické kuřecí biryani

Indické kuřecí biryani

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do zavíratelné misky uděláme marinádu. Dáme jogurt, koření, špetku soli, pastu a olej. Přidáme nastrouhaný zázvor, 1 lžíci smažené cibulky, prolisovaný česnek a vše…

Pečená dýně s kuskusem

Pečená dýně s kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lahodný podzimní pokrm z pečené dýně a kuskusu, vhodný jako lehký oběd či večeře ocení nejen vegetariáni. Pečením totiž dýně získá dokonalou chuť a čerstvá máta jídlo…

maris

50 min

Jahodové carpaccio

Jahodové carpaccio

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká…

alena-s

20 min

Vinné listy na grilu

Vinné listy na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plněné vinné listy jsou netradiční pochoutkou, kterou lze snadno připravit na grilu. Jejich chuť je neotřelá a svěží, pochutnají si na nich i vegetariáni. Náplň z…

danielle72

65 min

Poháry s fíky

Poháry s fíky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Fíky si nemusíte dopřávat jen jednou za rok v době vánočních svátků. Můžete si je vychutnat mnohem častěji, a nejen sušené, ale i čerstvé! Takto zdobené fíkové poháry…

Jarní pomazánka z hrášku

Jarní pomazánka z hrášku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jednoduchou pomazánku se svěží zelenou barvou a nasládlou chutí si jistě oblíbí i děti. Když ji ozdobíme strouhaným sýrem a kouskem křupavé ředkvičky, můžeme ji podávat…

poslirecept

20 min

Filé z tresky s cuketou a mátou

Filé z tresky s cuketou a mátou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lehké a svěží jídlo z rybího filé, cukety a čerstvé máty potěší každého, kdo hledá zdravý a rychlý oběd. Jemné chutě se skvěle doplňují, máta a kapary dodají neobvyklý…

maris

45 min

Ananas na sněhových pusinkách

Ananas na sněhových pusinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mascarpone smícháme s cukrem a zakysanými smetanami. Ananas (bez šťávy) rozmixujeme a přidáme ke smetanové směsi. Čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni…

danielle72

25 min

Osvěžující okurkové smoothie

Osvěžující okurkové smoothie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Okurku umyjeme a nakrájíme na menší kusy, aby se vešla do mixéru.Připravenou okurku dáme do smoothie mixéru rozmixujeme doslova na kaši.Přihodíme nasekané lístky máty,…

jsemsikulka

20 min

Mátová omáčka k masu

Mátová omáčka k masu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jablka oloupeme a omyjeme, nakrájíme a dáme do kastrůlku. Zalijeme sklenkou vody a ohříváme, dokud se jablíčka nerozvaří.Pak jej rozetřeme přes sítko. Vymačkáme šťávu z…

Mátový extrakt

Mátový extrakt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mátový extrakt je koncentrovaný přírodní produkt, který zachycuje svěží a intenzivní chuť máty peprné. Tento extrakt lze využít na ochucení nápojů, dezertů nebo marinád.…

aadulka

10 min

Bagel  à la maltská ftira

Bagel à la maltská ftira

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Bagel jsem překrojila napůl, vrchní si spodní půlku lehce pokapala olivovým olejem a spodek jsem ještě potřela passatou (kdo chce, může i vrchní půlku). V misce jsem…

1 2 3 6