Polévka z máslové tykve a růžičkové kapusty
Recept ještě nebyl hodnocenJemná a vydatná polévka se sladkostí krémové dýně s lehce nahořklým akcentem kapustiček. Díky své vyvážené chuti i vysokému obsahu vitamínů a vlákniny skvěle zahřeje v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemná a vydatná polévka se sladkostí krémové dýně s lehce nahořklým akcentem kapustiček. Díky své vyvážené chuti i vysokému obsahu vitamínů a vlákniny skvěle zahřeje v…
Zeleninový rendlík tvoří směs mrkve, brambor, pórku a špenátových listů, to vše je zjemněné plátkem másla a zakysanou smetanou. Ideální jako příloha k masu, ale chutná i…
Na tohle jídlo se výborně hodí nějaký kastrol (tzv. selský hrnec nebo Dutch owen) vhodný na plotýnku i do trouby, všechno lze dělat v něm. Kdo nemá, použije klasicky…
Jednoduchý a vydatný pokrm, který spojuje zemitou chuť hub s jemností brambor a čerstvou zeleninou. Barevná směs, která zasytí a přitom zůstává lehká, ideální na všední…
Masopust je obdobím hodování a tak se k němu výborně hodí tento talíř, doslova překypující dobrotami ze zabíjačky. Plátek uzeného masa společně s kouskem rozpečené…
Kombinace lehce nasládlé omáčky s jemným kuřecím masem, to je dýňová omáčka s kuřecím masem. Tento perfektní podzimní pokrm plný barev a chutí potěší celou vaši rodinu.…