Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu

Dostali jste chuť na pořádnou porci vydatného hovězího masa? Kližka je to pravé. A bude i brzy na stole, když využijete tlakový hrnec. Dolaďte chuť špekem, pivem, klobáskou a rajským protlakem - bude to "Nebe v puse" !

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

17. 8. 2023 17:31

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 271 kJ / 2 216 kcal
Bílkoviny178,46 g
Tuky134,45 g
Vláknina20,77 g
Cholesterol 557 mg
Sodík 4,49 g
Sůl10,80 g
Sacharidy56,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 8. 2023 20:01

Marie Svarcova: Maruško,pochvala mě potěšila,děkuji:-KJá tlakáč používám dost často i když nevím,co s časem:-8Do trouby se neohnu a navíc v tom vedru ji zapnout,tak to by byla sebevražda:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 8. 2023 19:56

mika59: Děkuji Miladko:-KZ hovězího je u nás kližka top,máme ji nejraději:-Q

mika59 mika59

18. 8. 2023 09:29

Kližka nezklame:yes::yes::yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 8. 2023 08:21

:-)<3:yes::yes:recept se mi líbí, foto máš jako vždy krásné. Vařím toto také ale hezky pomalu, nejlépe v troubě, tlakový hrnec jsem kdysi v mládí používala když nebylo moc času. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, špek, cibule, klobása pikantní, mrkev, pivo světlé, vývar masový, česnek, olej, protlak rajčatový, kmín drcený, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZqVO