Kuřecí stehna na cibulovo-slaninovém zelí
Recept ještě nebyl hodnocenJídla z jednoho pekáčku nám skvěle ušetří čas. Kuřecí stehna jen necháme zatáhnout na pánvi a poté je vložíme na pekáček vystlaný křupavým zelí s cibulí. Před dopečením…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 634 kJ / 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Jídla z jednoho pekáčku nám skvěle ušetří čas. Kuřecí stehna jen necháme zatáhnout na pánvi a poté je vložíme na pekáček vystlaný křupavým zelí s cibulí. Před dopečením…
Bramborové noky s čerstvým špenátem orestovaným na slanině jsou hotové během pár minut. Můžete však připravit i domácí noky a povýšit tak svůj kulinářský výtvor o level…
Rozehřejeme velkou pánev, přidáme lžíci oleje ze sušených rajčat a slaninu na nudličky. přidáme domácí, předem vařené noky nebo koupené gnocchi a opékáme cca 5 minut.Do…
Rychlý a jednoduchý recept s vepřovým masem a bramborovými noky doplněný o lahodnou smetanovou omáčku provoněnou čerstvým tymiánem. Recept zvládne připravit i začátečník…
Jednoduché jídlo, v kterém využijeme buď koupený polotovar, nebo připravíme svoje domácí noky. V kombinaci se smetanovým špenátem se jedná o chutný pokrm. Při využití…
I když nemáte příliš času, můžete si připravit lahodný a vydatný oběd. Bramborové noky s pestem, sušenými rajčaty a tuňákem v konzervě jsou hotové během chvilky a…
Inspirace italskou kuchyní je u nás velmi oblíbená. Příkladem mohou být bramborové gnocchi, podávané s nudličkami restované vepřové panenky a plátky žampionů v krémové…
Kotlety přes plastový sáček naklepeme, lehce nakrájíme na okrajích a osolíme a opepříme.V pánvi rozehřejeme lžíci oleje a opečeme na něm kotlety dozlatova (cca 5 minut)…
Jehněčí maso je velmi zdravé, má minimum tuku a nemá typické aroma skopového. Opečená jehněčí žebírka podávaná s bramborovými noky ochucenými česnekem a bylinkami vás o…
Gnocchi jsou v poslední době velmi oblíbeným a vyhledávaným pokrmem, zejména z důvodu úspory času. Ve vysoké kvalitě je pořídíte téměř v každém obchodě s potravinami.…
Brambory uvaříme, oloupeme a pokrájíme na kostičky. Noky překrojíme na polovinu. Slaninu pokrájíme na plátky. Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky. Vše promícháme s…
Podle návodu uvaříme bramborové noky, scedíme je a dáme do zapékací mísy, kterou vymažeme olivovým olejem. Nakrájíme si klobásu, mozzarelu, salám a vše přidáme do…
Noky uvaříme podle návodu. Ke konci přidáme špenát, aby se rozmrazil. Až budou noky hotové, spolu se špenátem je scedíme.Mezitím nastrouháme sýry na hrubém struhadle.…
Bramborové noky ve smetanové omáčce jsou rychlé a lahodné jídlo. Omáčka se špenátem a restovanými žampiony je jednoduchá a chutná skvěle. Nesmí chybět ani parmazán.…
Pokud máte po ruce čerstvě nasbírané houby, pak neváhejte a připravte pro své blízké skvělý oběd v podobě bramborových noků s houbovou omáčkou, doplněnou rajčaty,…
Pokud potřebujete rychle připravit dobré jídlo, jsou bramborové noky vhodnou volbou. Ochutnejte je s listovým špenátem a hlívou, posypané strouhaným sýrem. Během chvíle…
Noky uvaříme podle návodu. Na olivovém oleji opečeme omytou a pokrájenou jarní cibulku a pokrájenou hlívu ústřičnou. Krátce restujeme, přidáme drcený kmín, nakrájenou…
Toto velmi jednoduché jídlo potěší jemnou a dobrou chutí, navíc ho připravíme během chvilky. Bramborové noky přelité nasládlou dýňovou omáčkou podáváme s kousky…
Na oleji osmažíme cibulku nakrájenou na kostičky, přidáme mleté maso. Jakmile se maso zatáhne, osolíme, opepříme, přidáme špetku oregána a tymiánu, dáme krájená rajčata…
Na oleji s máslem orestujeme najemno nakrájenou cibuli a přidáme nakrájené maso. Osolíme, opepříme a přidáme scezené houby. Přidáme prolisovaný česnek a smetanu a…
Na rozpálený olej dám na plátky nakrájená prsíčka, orestuji, zasypu kari.Podliji, vložím listový špenát a podusím asi 15 minut. Přidám smetanu na vaření, (šlehačka je…
Dýně hokaido se stala nejoblíbenější a nejprodávanější variantou dýně u nás. Má poměrně malé množství kalorií, zato velké množství cenných látek pro naše tělo. Zajisté…
Noky uděláme domácí, ale kdo má rád, použije koupené.Žampiony očistíme a nakrájíme na silnější plátky, ty menší na čtvrtiny nebo půlky. Cibuli očistíme a nasekáme…
Na polovině pokrájené osmahlé cibulky orestujeme, a pak dusíme do poloměkka osolené a opepřené kuřecí / krůtí /libové vepřové maso nakrájené na kostky. Mezitím na 2.…