Bramborové noky se špenátem a žampiony

lucous- Kuchařka: lucous-

Doba přípravy: 30 min. 6-8 porcí Bramborová jídla 0 názorů

Suroviny

bramborové noky -(polotovar)
1 menší cibule
2 kuřecí prsa
zmražený špenát
250 ml smetany ke šlehání
1/2 hlavičky česneku
žampiony
1 vejce
kari
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucí vody dát noky.

  2. Do hrnce si dáme špenát a na slabém ohni nechat rozmrazit.

  3. Na kostičky nakrájenou cibuli dáme smažit na oleji (do hluboké pánve). Poté přidám na jemno nakrájené prsa a zprudka osmahnu, dle chuti okořením. Přidám žampiony a nechámn dusit.

  4. Mezitím si dochutím špenát (sůl, nastrouhaný česnek), přidám do něj jedno vejce. A přidám ho na pánev k připravené směsi. Přidám smetanu, nechám chvíli povařit.

  5. Ke směsi přidám uvařené noky. Dobrou chuť :).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bramborové noky se špenátem a žampiony

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: noky se žampiony noky s žampiony noky se žampionama žampiony na smetaně se špenátem recept gnocchi se zampionama bramborové noky se špenátem a houbami gnocchi se spenatem a žampiony bramborové noky se špenátem bramborové noky se špenátem a smetanou gnocchi s houbami a špenátem noky se špenátem a houbami noky se špenátem a smetanou gnochi se špenátem a zampiony bramborové noky se slaninou a žampióny recept na špenátové noky recept bramborové noky bramborove noky recept noky se špenátem a nivou žampiony omáčka noky noky se špenátem

Zapomněl/a jsem heslo