Zapečené gnocchi se sýrem a špenátem

Michaela.Koc Kuchařka: Michaela.Koc

2 porce Bramborová jídla 1 názor

Suroviny

500 g bramborových noků
300 g mraženého listového špenátu
100 g nivy
70 g balkánského sýra
1 hermelín
150 ml smetany
3 stroužky česneku
hrst sušených rajčat
6 keříkových rajčat
pepř
chilli koření
olej
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Noky uvaříme podle návodu. Ke konci přidáme špenát, aby se rozmrazil. Až budou noky hotové, spolu se špenátem je scedíme.

  2. Mezitím nastrouháme sýry na hrubém struhadle. Hermelín jde těžce, stačí ho pokrájet na kostičky.
    Česnek nastrouháme na jemno a přidáme k sýrům. Hotové noky se špenátem dobře promícháme se směsí sýrů.
    Přidáme smetanu, sušená rajčata a koření. Nakonec povrch poklademe pokrájenými rajčaty.

  3. Vložíme do předehřáté trouby na 220 stupňů asi na 25 minutek. Povrch bude lehce zlatavý.

Poznámka

Nikdy bych neřekla, že kombinace sýru, špenátu a smetany bude tak moc dobrá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 130 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené gnocchi se sýrem a špenátem

Tématické fráze: špenát sušené rajče bramborový nok gnocchi se sýrem gnocchi se špenátem a smetanou zapečené gnocchi se sýrem gnochi se sýrem gnocchi recepty se špenátem bramborove noky se spenatem zapecene bramborove gnocchi zapečené gnocchi se špenátem zapečené noky se špenátem a sýrem zapečene gnocchi s hermelinem gnocchi se špenátem a sýrem zapečené noky se špenátem zapečené bramborové noky se špenátem gnocchi se špenátem gnocchi michaela co jde ze spenatem gnocci se špenátem a sýrem zapečené gnocchi se špenátem a sýry

Zapomněl/a jsem heslo