Ovocný koláč
Recept ještě nebyl hodnocenHorké dny nám zpříjemní tento lahodný koláč. Jednoduchý korpus plníme náplní z ostružin, jogurtu a šlehačky. Výsledný koláč ještě můžeme podle své fantazie ozdobit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Horké dny nám zpříjemní tento lahodný koláč. Jednoduchý korpus plníme náplní z ostružin, jogurtu a šlehačky. Výsledný koláč ještě můžeme podle své fantazie ozdobit…
Angreštový džem s ostružinami si zamilují všichni, kteří upřednostňují kyselkavou chuť ovoce. Je úžasný v lineckém koláči, ale i jako náplň do palačinek. Hladké…
Osvěžující letní pochoutka plná šťavnatého ovoce, jemné sladkosti a chladivého povzbuzení. Ideální jako lehký předkrm nebo dezert v horkých dnech. Spojuje to nejlepší z…
Z čerstvého letního ovoce můžeme připravit výborný koláč, nad kterým se vám budou sbíhat sliny. Nadýchaný piškot potřený lehkým krémem z jogurtu a smetany posypeme…
Krásně nazdobené tartaletky jsou velmi elegantním a oblíbeným dezertem. Připravte si je s námi podle snadného receptu. Krásně ozdobí váš stůl a všichni si na nich…
Ideální jednoduchý moučník na každý den, to je tento koláč s ostružinami. Jemné máslové těsto doplňuje tvarohová vrstva s vanilkovým cukrem a citronovou šťávou. Chuť…
Vrstvený ovocný moučník je nejen výborný, ale i pěkný na pohled. Podkladem je tmavé kakaové těsto, které nese bohatou náplň z pudinku a šťavnatých ostružin. Celý moučník…
Mezi nejlepší letní dezerty patří ty, které jsou nenáročné na přípravu a hezky osvěží. Pohár s ovocným pyré, jemným smetanovým krémem a křupavými sušenkami tvoří ideální…
Mezi nejlepší letní dezerty patří ty, které jsou nenáročné na přípravu a hezky osvěží. Pohár s ovocným pyré, jemným smetanovým krémem a křupavými sušenkami tvoří ideální…
Mezi nejlepší letní dezerty patří ty, které jsou nenáročné na přípravu a hezky osvěží. Pohár s ovocným pyré, jemným smetanovým krémem a křupavými sušenkami tvoří ideální…
Perfektní letní osvěžení, které potěší nejen děti, ale i dospělé. Přesně takový je tvarohový ostružinový pohár, ozdobený šlehačkou, trubičkami a mátou. Svou lahodnou…
Snažíte-li se omezit klasický bílý cukr, bude se vám hodit tento recept na ostružinový džem nejen pro diabetiky. Na želírování je použit ovocný cukr fruktóza. Džem…
Lahodná a nadýchaná bublanina je složená ze dvou vrstev - z těsta a tvarohové náplně. Je svěží a díky ostružinám na řezu vznikne krásná mozaika. Použít můžete i jiné…
Tento koláč připravíte bez vážení, bez robotu i bez zbytečného stresu. Suroviny na těsto odměříte běžným hrníčkem, přidáte ovoce dle sezóny a navrch sladkou drobenku.…
Marmelády nemusí být nutně jen z jednoho druhu ovoce. Pokud máte možnost, zkuste tuto zajímavou kombinaci, která zaručí netradiční chuť. Jablka a ostružiny se vzájemně…
Tvarohový dort s vrstvou malinového želé a máslovo-sušenkovým korpusem je perfektní jako lehké letní osvěžení. Podávejte jej vychlazený, dozdobený čerstvou ostružinou a…
Ostružinový ledový čaj je ideální osvěžení pro horké letní dny. Kombinace jemného zeleného čaje, šťavnatých ostružin a pikantního zázvoru dodá nápoji svěží a lehce…
Ostružiny jsou nedoceněnou superpotravinou našich zahrad. Jsou více než jen chutné ovoce - jsou skutečným zázrakem, který může obohatit stravu a zvýšit kvalitu života.…
Ostružinový moučník, který voní létem a chutná jako z pohádky. Nadýchané těsto z našlehaných bílků, másla, cukru a žloutků se ozdobí ostružinami. Nakonec moučník…
Sladké švestky a ostružiny doplněné zralými rajčaty tvoří nečekaně lahodnou marmeládu s jemně nasládlou a zároveň osvěžující chutí. Skvěle se hodí na pečivo, k sýrům i…
Kynuté drobné pečivo má v naší kuchyni velkou tradici. Ať už jde o koláčky či šátečky a různorodé náplně. Tentokrát připravíme z kynutého těsta šátečky plněné…
Ostružinová marmeláda s Amarettem má lehce mandlový nádech, který doplňuje jemnou kyselkavost vyzrálých ostružin. Marmeládu připravíte odšťavněním plodů, a za pomoci…
Svěží a kyselkavý ostružinovo-jablečný džus přijde vhod nejen v letních dnech. Jablka v něm ani nepoznáte a můžete si jej naředit vodou dle chuti. Není příliš sladký,…
Povidla připravujeme na sklonku léta, kdy nám dozrávají švestky a hrušky. V tomto období plodí stále také ostružiny, ze kterých uvaříme další verzi povidel. Ovocný…