Cuketová pizza na listovém těstě
Recept ještě nebyl hodnocenRychlá a snadná pizza z listového těsta se zeleninovou směsí, kterou tvoří na cibulce podušená cuketa s paprikou. Voní česnekem a oregánem a zvládne ji i začátečník.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rychlá a snadná pizza z listového těsta se zeleninovou směsí, kterou tvoří na cibulce podušená cuketa s paprikou. Voní česnekem a oregánem a zvládne ji i začátečník.…
Kuřecí maso je oblíbené díky své variabilitě a rychlé přípravě. V tomto receptu ho doplňuje pestrá směs zeleniny. Cuketu, houby, papriku i rajčata restujeme společně s…
Období bohaté cuketové sklizně je zde, a každý recept na upotřebení této letní zeleniny přijde vhod. Cuketová směs se zeleninou, příjemně vonící po estragonu a oreganu,…
Pizza s bramborákovým základem místo těsta vás překvapí skvělou chutí. Můžete ji připravit na hlubokém plechu a posypat oblíbenými surovinami. Dokonalá volba pro všechny…
Teplé letní dny přímo vybízejí ke konzumaci zeleninových salátů. Postačí pár základních surovin a do 15 minut můžete podávat. Zelenina nakrájená na kousky, zalitá bílým…
Nevíte, jak zužitkovat bohatou úrodu ze zahrádky? Uchovejte si chuť čerstvé zeleniny i do zimních měsíců a připravte perfektní cuketovou omáčku s rajčaty a paprikami,…
Spojení jemných jater a ledvinek s voňavými houbami vytváří výrazný a nezaměnitelný pokrm, který potěší milovníky české klasiky. Tento recept nabídne sytou, plnou chuť a…
Léto je obdobím cuketové sklizně, a tak každý recept na upotřebení této zeleniny přijde vhod. Připravte si perfektní zapečené těstoviny s dušenou zeleninovou směsí a…
Pečené kuře s vůní koření adžika je cítit po mleté paprice, česneku a bylinkách. V pekáčku ho doplňuje anglická slanina, papriky a šťavnaté broskve. Chutné jídlo z…
Paprikový salát do skleničky přijde vhod zejména v zimě. Křupavé papriky, cibule a česnek se krátce povaří ve sladkokyselém nálevu, promíchají s hořčicí a olejem a…
Zralá rajčata, papriky a cibule se jednoduše promění v domácí zavařenou směs, která čeká ve sklenici na chvíli, kdy přijde chuť na rychlé špagety. Stačí ohřát, dochutit…
Máte úrodu paprik a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Papriky krátce povaříme a zalijeme je sladkokyselým nálevem. Budou nám tak po ruce po celou…
Tatarák z hovězího masa zná pravděpodobně každý, a buď se mu vyhýbá, nebo na něj nedá dopustit. Pokud ale patříte spíš mezi milovníky ryb, určitě vyzkoušejte tuto verzi…
Nezavařená čalamáda z našeho receptu se vyznačuje zachováním křehkosti a křupavosti zeleniny. Složení směsi můžete obměňovat podle sezóny jednotlivých druhů zeleniny.…
Proč zrovna těstovinový salát? Protože je lehký, barevný a osvěžující. Hodí se do letních dnů, ale potěší i kdykoli během roku. Připravte si jej z oblíbených těstovin,…
Zavařování a tím vytvoření zásob na zimu je v Česku populární. Zkombinovat tak můžeme třeba různou zeleninu na čalamádu. Tentokrát použijeme dýni, mrkev, papriku, cibuli…
Příprava je poměrně rychlá. Maso umyju a nakrájím na menší kusy, které ještě budu krájet po uvaření, a vložím je do vroucí osolené a opepřené vody na cca 10 minut. Ale…
Těstoviny uvaříme podle návodu.Mezitím nakrájíme zeleninu na malé kostičky.Těstoviny slijeme a propláchneme. Zeleninu, těstoviny i celou konzervu vložíme do jedné mísy,…
Očistíme zemiaky, budeme potrebovať 0,5kg. Dáme ich uvariť. Medzi tým ako sa varia zemiaky, pripravíme rybku. Pekáč polejeme olivovým olejom, naň poukladáme rybku,…
Na oleji 1 minútku restujeme na kolieska narezaný pór. Pridáme mleté mäso a za stáleho miešania restujeme asi 3 minúty. Vložíme nadrobno nakrájanú papriku, osolíme,…
Z oleje, soli, pepře, nejméně 2-3 hrstí nasekaných bylin a utřených stroužků česneku připravíme pastu. Můžeme přidat i kousek cibule.Zeleninu omyjeme a očistíme. Lilky…
Pokrájené houby podusíme na másle, osolíme a okořeníme. Mezitím na opékači topinek opečeme krajíčky veky.Na ně dáme vrstvu podušených hub, plátek šunky a plátek sýra.…
Uvaříme předem namočené fazole v nové vodě (solíme před koncem uvaření) a scedíme je.Cibuli a veškerou zeleninu nakrájíme na malé kousky. Na rozpálené pánvi s troškou…
Do mísy dáme mouku, sůl, pepř, strouhaný sýr, mléko, žloutky, pažitku, olej, kypřící prášek, vše promícháme metlou a lehce vmícháme sníh z bílků.Rozpálíme vaflovač…