Salát Coleslaw
Recept ještě nebyl hodnocenSlavný zelný salát Coleslaw si oblíbíte i jako zeleninovou přílohu k masu, bude vám chutnat třeba k pečenému kuřeti. Zelný salát Coleslaw vás zasytí, proto už…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Slavný zelný salát Coleslaw si oblíbíte i jako zeleninovou přílohu k masu, bude vám chutnat třeba k pečenému kuřeti. Zelný salát Coleslaw vás zasytí, proto už…
Svěží letní oběd, který vás zároveň zasytí? To je vajíčkový salát! Díky bramborám vám dodá pocit plnosti, kyselé okurky mu dodají říz a vajíčka se postarají o…
Vepřová žebírka se již dávno přesunula z běžných polévek a vývaru na gril nebo do pekáče. Dobře okořeněná a upečená žebra jsou lahůdkou a chutnají dětem i dospělým.…
Jemná, nadýchaná a lehce pikantní pomazánka, kterou si můžete připravit na snídani nebo na večeři. Tvaroh se smetanou dochutíme čerstvou pažitkou ze zahrádky, která dodá…
Recept na snadné kuřecí nudličky ve smetanové omáčce oceníte zejména tehdy, pokud potřebujete rychle uvařit oběd či večeři. Jedná se o základní krémovou omáčku, kterou…
Mezi české klasiky patří smetanová koprová omáčka. Její typickou sladkokyselou chuť a vůni buď milujete, nebo nenávidíte. Nejčastěji ji podáváme s vejcem uvařeným…
Po Velikonocích vždy přichází období, kdy konzumujeme vykoledovaná vajíčka natvrdo. Pokud vás již omrzela příprava pomazánky, tak vsaďte na tuto polévku, jejíž chuť je…
Jednoduché, rychlé, chutné. To je ideální jídlo pro spěchající. Těstoviny s jemnou sýrovo - špenátovou omáčkou splňují požadavky na všechny požadované vlastnosti.…
Líčka jsou jemná a šťavnatá, zkrátka skvělý kus masa. Šťávě dodají vynikající chuť i sílu, proto není zapotřebí ji nijak zvlášť zahušťovat a dochucovat. V tomto receptu…
Řízek zase trochu jinak, velmi chutně, inspirován podle pořadu Česko na talíři. Použijeme vepřovou plec, kterou rozmixujeme ve směsi smetany a koření. Muškátový oříšek…
Správný quiche lorraine je z křehkého těsta, hlavní je ale náplň ze slaniny, sýra a vajec. Lahodná kombinace. Zkuste i quiche lorraine z listového těsta podle tohoto…
Máte rádi krémové polévky? Květáková klasika se smetanou vás pohladí po duši i na chuťových pohárcích. Snadná a rychlá polévka poslouží jako menší oběd či večeře.
Podle tohoto receptu připravíme jednoduchou krabí pomazánku během pár minut. Jejím základem jsou rozmačkané surimi tyčinky, najemno nakrájená cibulka, bílý jogurt a…
Červenobílé ředkvičky a zelená okurka k sobě tak hezky barevně ladí, že dostanete chuť tento salát ochutnat. Přidaná niva zajistí, aby vás salát i zasytil. Tuto základní…
Kuřecí plát si rozložíme, posolíme a jemně posypeme mletým pepřem. Pak posypeme polovinou bazalky (čerstvou nakrájíme na kousky) a poklademe salámem. Na něj rozložíme…
Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a lehce přeřizneme napůl (neprokrojujeme do konce). Maso dáme na talíř, osolíme je a opepříme. Lehce je poklepeme paličkou na maso, ale ne…
Lahodná a jemná polévka plná fazolí a hub je výborný nápad na oživení jídelníčku. Houby polévce dodají šmrnc a fazole jsou zásobárnou plnohodnotných bílkovin. Dali byste…
Spojení aromatické gorgonzoly, do křupava opečené slaniny a těstovin. Chutný recept na jídlo, jehož příprava vám zabere jen tolik času, kolik je potřeba k uvaření…
Zeleninový salát s vařenými vejci a zálivkou ze zakysané smetany je plný vitamínů a díky vajíčkům zasytí, takže ho lze podávat nejen jako přílohu, ale i samotný.…
Chuťově vynikající vaječný salát je připravený snadno a jen z několika málo surovin. Stačí mít vejce uvařená natvrdo, sýr, cibuli a majonézu a můžete se pustit do jeho…
Kombinace nahořklých lístků pampelišky, ředkviček a jablečného octa musíte vyzkoušet! Jen tak k nim získáte vřelý vztah. Stojí za to salát připravit. Chuť jeho surovin…
Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku jsou chutným a křupavým pokrmem, který spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s lahodným sýrovým těstem. Kombinace sýrového těstíčka a…
Kombinace hřibů a smetany nikdy nezklame. Hedvábně krémová smetanová omáčka s hříbky je zahuštěná šlehačkou a provoněná spoustou másla. Podáváme ji nejlépe s knedlíkem,…
Ke Štědrému večeru neodmyslitelně patří rybí polévka. Už po celé generace se vaří z kapřích vnitřností, odřezků a kořenové zeleniny. Zahuštěná je krupičkou, osmahnutou…